Ilman sopimusta

Rahti

Palvelu soveltuu raskaamman tavaran kuljettamiseen kollista koko kuormaan – kuljetusdokumenttina on rahtikirja ja kuljetusalustana on lava.

Erikoiskäsittelyä ja lisäjoustoa vaativiin kuljetuksiin löydät ratkaisun lisäpalveluista ja lisäät näin samalla myös asiakastyytyväisyyttä

Tee kuljetustilaus noutopäivänä mahdollisimman aikaisin, viimeistään kello 12.00. Osa- ja täyskuormat tilataan noutoa edeltävänä päivänä.

Tilaus noudetaan palvelualuerekisterin mukaisesti, kun kuljetustilaus on tehty ennen kello 12.00. Kuljettaja suorittaa lähetyksen vastaanottotarkastuksen ja kuormaamisen. Lähetyksen asianmukainen pakkaaminen on lähettäjän vastuulla.

Lähetys toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin kello 8.00–16.00. Mikäli vastaanottaja on yksityishenkilö, otamme henkilökohtaisesti yhteyttä vastaanottajaan parhaan toimitusajan sopimiseksi. Tähän on syytä varata yksi ylimääräinen arkipäivä.

Voit tilata Posti Rahtia myös mm. Unifaunin ja Consignorin kautta.

  • Rahtipalvelulla tavoitat noin 90 % Suomen yrityksistä seuraavaksi työpäiväksi
  • Keskimäärin 97 % rahtilähetyksistä jaetaan 5 päivänä viikossa yön yli -palveluna


Lähetätkö toistuvasti?

Jos lähetät rahtia toistuvasti, kannattaa sinun ottaa tulla Postin sopimusasiakkaaksi ja ottaa käyttöösi yritysasiakkaan rahtipalvelut.