Skip to main content
Sopimuksella

Pikkupaketti

Enintään Enimmäismitat

Pikkupaketti on edullinen ja kätevä tapa lähettää kevyttä pientavaraa, joka mahtuu postilaatikkoon tai postiluukusta. Kaikkialle Suomeen aina päiväpostin mukana.

  • Kuljetukset pääsääntöisesti 2-3 vrk kuluessa
  • Tee sopimus säännöllisestä noutamisesta, tilaa kertanouto tai vie paketit Postin palvelupisteeseen.
  • Pikkupaketti toimitetaan postiluukusta sisään
Pikkupaketin kuljetusaika

2-3 työpäivää.

Enimmäismitat

pikkupaketti 35 x 25 x 3 cm, 2 kg

Vertaile eri pakettituotteiden mittoja

Pikkupaketin vähimmäismitat

Ei minimimittaa. Huom. Viivakoodi on oltava luettavissa koneellisesti. Osoitekortti ei saa taittua pakkauksen reunan yli eikä olla sulkemiskohdan päällä. Lue lisää osoitekorteista.

Lähettäminen

Voit tehdä sopimuksen Postin kanssa lähetysten säännöllisestä noutamisesta tai tilata yksittäisen noudon lähetyserällesi. Paketit voit vaihtoehtoisesti viedä itse Postin toimipisteeseen.

Lähetyksessä on oltava Postin hyväksymä osoitekortti. Posti tarjoaa ilmaisen osoitekorttien tulostusohjelman, joka lähettää sähköisen ennakkotiedon lähetyksestä (EDI-sanoma). EDI-sanomalla saat kaikki palveluominaisuudet käyttöösi.

Lähetyksen seuranta

Lähetyksen perillemenoa voi seurata lähetykseen kiinnitetyn seurantakoodin avulla lähetysten seurannassa. Pikkupaketissa on kevytseuranta ja se saa aina vähintään luovutusmerkinnän.

Pikkupaketin vastaanottaminen

Toimitamme lähetykset vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitukset tehdään arkipäivisin.

Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Jos vastaanottaja ei nouda lähetystä postista, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

Pikkupaketin hinnoittelu

Katso hinnasto Hintoihin lisätään voimassa oleva polttoainelisä.

Kuljetuspalvelujen toimitusehdot
Palauttaminen

Palautusosoitekortti on mahdollista tulostaa Postin tulostusohjelmasta, Postin nettisivuilta, omasta järjestelmästä tai tilaamalla Postin asiakaspalvelusta. Palautuskortti voidaan laittaa lähetyksen sisään tai toimittaa asiakkaalle erikseen.

Vastaanottaja palauttaa lähetyksen noutopisteeseen, pakettiautomattiin tai tilaa erillisen noudon. Noutamattomat lähetykset palautetaan lähettäjälle.

Muuta huomioitavaa paketissa

Vastaanottajan puhelinnumero on pakollinen

Maksaja muu kuin lähettäjä

Kuljetuksen ja mahdolliset lisäpalvelut voi maksaa muu kuin lähettäjä.