Skip to main content
Sopimuksella

Pikkupaketti

Enintään 35 x 25 x 3 cm

Pikkupaketti on edullinen tapa lähettää pientä tavaraa. Asiakkaasi saa pakettinsa kätevästi suoraan omaan postiluukkuun tai -laatikkoonsa muun postin mukana. Pikkupakettiin kuuluu myös seuranta: voit seurata lähetyksesi matkaa helposti OmaPosti-sovelluksessa ja verkossa.

  • Asiakasystävällinen – lähetys toimitetaan kotiin asti postiluukkuun tai -laatikkoon.
  • Kuljetukset 2-3 arkipäivän kuluessa kaikkialle Suomeen (haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa mainitusta).
  • Tee sopimus säännöllisestä noutamisesta, tilaa kertanouto tai vie paketit palvelupisteeseemme.
Pikkupaketin kuljetusaika

2-3 arkipäivää. Haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa.

Enintään
Pikkupaketin vähimmäismitat

Ei minimimittaa. Viivakoodi on oltava luettavissa koneellisesti. Osoitekortti ei saa taittua pakkauksen reunan yli eikä olla sulkemiskohdan päällä. Lue lisää osoitekorteista.

Lähettäminen

Voit tehdä kanssamme sopimuksen lähetysten säännöllisestä noutamisesta tai tilata yksittäisen noudon lähetyserällesi. Voit myös viedä paketit itse Postin toimipisteeseen.

Lähetyksessä on oltava Postin hyväksymä osoitekortti. Posti tarjoaa ilmaisen osoitekorttien tulostusohjelman, joka lähettää sähköisen ennakkotiedon lähetyksestä (EDI-sanoma). EDI-sanomalla saat kaikki palveluominaisuudet käyttöösi.

Lähetyksen seuranta

Lähetyksen perillemenoa voi seurata lähetykseen kiinnitetyn seurantakoodin avulla lähetysten seurannassa. Pikkupaketissa on kevytseuranta ja se saa aina vähintään luovutusmerkinnän.

Pikkupaketin vastaanottaminen

Toimitamme lähetykset vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitukset tehdään arkipäivisin.

Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Jos vastaanottaja ei nouda lähetystä postista, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

Pikkupaketin hinnoittelu

Katso hinnasto Sopimusasiakkaille tarjoamme yrityskohtaiset hinnat. Hintoihin lisätään voimassa oleva polttoainelisä.

Kuljetuspalvelujen toimitusehdot
Palauttaminen

Palautusosoitekortti on mahdollista tulostaa Postin tulostusohjelmasta, Postin nettisivuilta, omasta järjestelmästä tai tilaamalla Postin asiakaspalvelusta. Palautuskortti voidaan laittaa lähetyksen sisään tai toimittaa asiakkaalle erikseen.

Vastaanottaja palauttaa lähetyksen noutopisteeseen, pakettiautomattiin tai tilaa erillisen noudon. Noutamattomat lähetykset palautetaan lähettäjälle.

Muuta huomioitavaa paketissa

Vastaanottajan matkapuhelinnumero on pakollinen.

Tule Pikkupaketin sopimusasiakkaaksi

Pikkupaketti on edullisin toimitusvaihtoehtomme sopimusasiakkaille. Lue tästä lisää siitä, kuinka saat Pikkupaketin sopimushinnat käyttöösi.

Maksaja muu kuin lähettäjä

Kuljetuksen ja mahdolliset lisäpalvelut voi maksaa muu kuin lähettäjä.