Skip to main content
Nouda lähetys pakettiautomaatista

Nouda lähetys pakettiautomaatista

Lähetyksen noutaminen on helpointa ja joustavinta Postin automaatista. Kun pakettisi on saapunut valitsemaasi automaattiin, saat tekstiviestillä koodin, jolla automaatin lokero avautuu.

Näin noudat paketin automaatista:

1. Saat tekstiviestillä 6-numeroisen lokerokoodin Kun paketti on automaatissa, saat lokerokoodin tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset koodia pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta.

2. Valitse automaatilla "Nouda paketti" ja näppäile lokerokoodi Näppäile automaattiin tekstiviestissä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa sen lokeron, jossa lähetys on. Paina ”Avaa lokero” -näppäintä.

3. Lokero avautuu Ota paketti lokerosta ja sulje ovi.

Tarkista pakettiautomaattien sijainnit ja aukioloajat

Suuret lähetykset

Pakettiautomaattiin mahtuvan paketin maksimimitat ovat 59 cm x 36 cm x 60 cm. Mikäli paketti ei mahdu automaattiin tai automaatti on täynnä, niin paketti ohjataan kotiosoitteesi mukaiseen postiin. Saat saapumisilmoituksella tiedon siitä, mistä voit pakettisi noutaa.

Silloin kun olet vastaanottamassa todella suuria paketteja, kannattaa valita joku muu noutopaikka kuin automaatti tai ottaa ohjauspalvelu pois päältä.

Valitse itse, mistä pakettisi noudat

Ohjaa ostoksesi maksutta mihin Postin noutopisteeseen haluat.

Löysitkö mitä etsit?