Skip to main content
Torilöytöjä Hangosta Utsjoelle mieltä ja maapalloa kuormittamatta
Huomio

Kasvaneista pakettimääristä johtuen asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Luethan vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Torilöytöjä Hangosta Utsjoelle mieltä ja maapalloa kuormittamatta

Tori-paketti yhdistää torittajat ja tavarat ympäri Suomen! Kun torilöydöt kulkevat helposti omistajalta toiselle, mahdollistamme vertaiskaupan ja kestävän kulutuksen kasvun. Käytetyn tavaran kauppa säästää arvokkaita luonnonvaroja, ja se on avainasemassa hiilidioksidipäästöjen hillitsemisessä.

Tori-paketti kulkee hiilineutraalisti läpi Suomen

Tori-paketin voit lähettää mistä, milloin ja minne vain kotimaan sisällä. Mikä parasta, Tori-paketti on ekologinen valinta, sillä ostos, pakkaus ja kuljetus ovat kaikki hiilineutraaleja.

Ostajalle

  1. Kun teet Tori.fi:ssä tuotehakuja, laita rasti ruutuun kohdassa "Myyjä on valmis postittamaan tuotteen"

  2. Saat näkyviin ympäri Suomen ne tuotteet, jotka voit vastaanottaa Tori-pakettina

  3. Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen

Myyjälle

  1. Kun kaupat on sovittu, pyydä kauppakumppanilta hänen nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa Tori-paketin lähettämiseksi. Tiedustele noutaako vastaanottaja paketin mieluummin Postista vai pakettiautomaatista. Myös kotiinkuljetus on mahdollinen.

  2. Napauta Tori-paketin kuvaketta Omat ilmoitukset -sivullasi Torissa ja valitse ulkomitoiltaan sopiva pakettikoko lähetyksellesi.

  3. Täytä vastaanottajan ja lähettäjän yhteystiedot, maksa paketin lähetys ja ota talteen Helposti-koodi.

  4. Kirjoita paketin päälle lähettäjän ja vastaanottajan yhteystiedot sekä Helposti-koodi, ja jätä paketti mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.