Yritysten postinohjauspalvelujen hinnat

Yritysten postinohjauspalvelujen hinnat

Postinohjauspalvelut ovat osoitekohtaisia ja jokainen palvelu tilataan erikseen. Palvelumaksu on palvelutilauskohtainen.

Posti Osoitteenmuutos

Osoitteenmuutoksella tarkoitetaan ilmoitusta, jolla postinsaaja ilmoittaa Postille osoitteensa lakkaamisesta ja tämän tilalle tulevasta osoitteesta. Osoitteenmuutos on maksuton.

Posti edelleenlähettää osoitteenmuutoksen perusteella vanhaan osoitteeseen lähetetyt kirjelähetykset, ellei lähettäjän kanssa ole toisin sovittu. Osoitteenmuutostieto ei ohjaa pakettilähetyksiä.

Muuttopostipalvelu

Osoitteenmuutoksen yhteydessä postilähetyksien edelleenlähetys 12 kk.

Muuttopostipalvelu on vakituisen osoitteenmuutoksen yhteyteen tilattava kattava edelleenlähetyspalvelu. Edelleenlähetämme uuteen osoitteeseesi osoitteelliset kirjelähetykset, lehdet ja osoitteelliset mainokset. Perille toimitettavat lähetykset ja pakettilähetykset eivät sisälly palveluun.

Hinnat / 12 kkalv 0%alv 24%
Internetissä69,0385,66
Lomakkeella78,7797,69

Posti Määräaikainen edelleenlähetys

1 viikko - 2 kuukautta

Kun teet määräaikaisen edelleenlähetyksen, jaamme postin haluamaasi osoitteeseen valitsemanasi aikana. Määräajan päätyttyä jaamme postit vanhaan osoitteeseesi.

Kotiinkuljetettavat lähetykset, pakettilähetykset ja sanomalehdet eivät sisälly palveluun. Sovi sanomalehden käännöstä suoraan lehden asiakaspalvelun kanssa.

Hinnat / 1 viikko- 2 kkalv 0%alv 24%
Internetissä39,3848,9
Lomakkeella61,1575,81

Posti Jakelun keskeytys

1 viikko - 2 kuukautta

Jakelun keskeytyksellä varmistat, että postilaatikkosi ei täyty lomasi aikana ja että postisi säilytetään turvallisesti.

Hinnat /1 vk - 2 kkalv 0%alv 24%
Internetissä39,3848,9
Lomakkeella49,3461,15