Pienyrityksen asiointikanava verkossa

Verkostosta saat monipuoliset verkkopalvelut laskujen ja kirjeiden lähettämiseen sekä sähköisten viestien vastaanottamiseen. Lähetä paketit Lähettämisen verkkopalvelussa.

Ruutukaappaus verkostosta

Ruutukaappaus verkostosta

Näin otat palvelun käyttöön

1. Tunnistaudu
Tunnistautuminen tapahtuu Signom-palvelussa henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Sinulla pitää olla sen yrityksen nimenkirjoitusoikeus, jolle haluat ottaa Verkoston käyttöön. Tunnistaminen tarvitaan, koska Verkosto sisältää yrityksesi sähköisen postilaatikon kirjeiden ja laskujen vastaanottamista varten.

2. Rekisteröidy
Kun tunnistautuminen on valmis, siirryt Verkoston rekisteröitymiseen. Hyväksy ehdot ja täytä pyydetyt tiedot.

3. Aloita käyttö
Olet nyt valmis aloittamaan Verkoston käytön. Käytä jatkossa palveluun kirjautumisessa sähköpostiosoitettasi ja valitsemaasi salasanaa.

Näin palvelu toimii

Verkkolaskun lähettäminen

Verkoston kautta lähetät verkkolaskut helposti.

Asiointitili on helppo maksutapa

Asiointitili on käytössäsi heti, kun rekisteröidyt asiakkaaksi. Tililtä maksat käyttämäsi palvelut ilman erillisiä laskuja. Myös pienten kertaostosten maksaminen on helppoa. Tilitapahtumia voit seurata koko ajan ja palvelujen käytöstä saat sähköiseen postilaatikkoosi tositteen kirjanpitoa varten.

Pystyt siirtämään rahaa asiointitilille verkkomaksuna. Verkkomaksu näkyy asiointitilillä saman tien. Jos puolestaan haluat nostaa asiointitilillä olevia varoja takaisin itsellesi, aseta vastatili asiointitilillesi, ja suorita nosto. Varat palautuvat tilillesi viimeistään muutamassa arkipäivässä.