Inrikes försändelser

Alla frakttjänster för godstransport, e-handelsleveranser och brevpost som ditt företag behöver. Vi erbjuder en engångs och kontinuerlig leverans av paket, frakt, brev och tidningar. När vi hanterar utstationering och logistik kan du fokusera på din kärnverksamhet. Alla våra transporter är klimatvänliga Post Green transporter.

Paket inrikes

Skicka inrikes paket till låg kostnad. Paketleveranser hanteras säkert och i tidtabell, och du kan följa den fram till ankomsten. Se priser och storlekar.

Inrikes frakt

Godstransport är lätt med oss. Du hittar en lösning för transport av alla storlekar. Skicka tunga varor på pall eller rulle till din kund. Se leveransschema.

Inrikes brev

Brev är en flexibel och förmånlig lösning för många behov. Det lämpar sig både för personlig och effektiv kommunikation och företagsfakturering.

Tidningsutdelning

Hos Postis Tidningstjänster kan du välja det utdelningssätt för tidningar, tidskrifter och gratistidningar som passar dig bäst. Med tidningsutdelning når din tidning läsarna i hela landet eller regionalt, beroende på dina behov.