Postpaket till dörren eller till ett uthämtningsställe

Vi levererar dina försändelser till mottagarna på det sätt du önskar. I Finland kan mottagaren till och med få ditt paket under samma dag.

För vem lämpar sig tjänsten?

Inrikes pakettjänster är avsedda för avtalskunder som behöver regelbundna leveranser av paket till företag eller konsumenter samt för näthandelns behov. Om du endast skickar paket sporadiskt, kan du även smidigt skicka och betala dem via nätet.

Fördelar

Vi levererar dina paket snabbt och smidigt till mottagarna i hela Finland. I bästa fall får mottagaren din försändelse under samma dag. Om försändelsen inte hämtas ut, returnerar vi automatiskt den till avsändaren.

Du har tillgång till ett servicenätverk som omfattar hela Finland. Som kund hos oss behöver du bara samla ihop dina försändelser – vi tar hand om resten. Vi hämtar ditt företags paket och levererar dem på överenskommen tid till överenskommen plats, direkt till dina kunders lager, butiker eller andra lokaler. Vi erbjuder dig och dina kunder mångsidiga leveranssätt: paketen kan levereras till en paketautomat, ett postkontor, hem till mottagaren eller till företag. Om du så önskar tar vi även hand om uppackningen och hyllsorteringen.

Med hjälp av Postis digitala tjänster kan du och din kund följa försändelsen ända fram. Om försändelsen inte hämtas ut på Postis serviceställe eller i en paketautomat, returneras den automatiskt till avsändaren. Alla våra inrikes transporttjänster är 100-procentigt koldioxidneutrala Posti Green-tjänster – utan extra avgift.

  • Hämtning och leverans till och med under samma dag

  • I de största städerna levereras dina försändelser även lördagar
Så här fungerar pakettjänster

Hitta de tjänster för sändning som passar ditt företag

Skicka utan avtal

Förr snabb och sporadisk sändning av paket

  • För dig som skickar under 50 paket per månad
  • Fast pris per paket, betala direkt via nätet
Skicka med avtal

För regelbunden sändning av paket och frakt

  • För dig som skickar över 50 paket per månad
  • För regelbunden sändning av frakt
  • Prissättningen grundar sig på antalet försändelser, betalas med faktura