Förmånligare hemleveranser till större städer

Förmånligare leveranser till över två miljoner finländares hem med områdesprissättning.

Hej näthandlare, det förnyade hempaketet är snabbare, mer exakt och till 100 % koldioxidneutralt.

Välj områdesprissättning för din kundrelation och skicka hempaket till ett förmånligare pris än tidigare till Finlands största städer

  • Helsingfors Esbo Vanda Tammerfors Åbo Uleåborg Jyväskylä Kuopio Lahti

Till exempel: Skolåda till Tammerfors

När du levererar skorna till kundens hem i Tammerfors: Nytt pris cirka 7,70 € – 8,40 €, beroende på leveranskvantitet* Tidigare cirka 9,70 € - 10,40 €, beroende på leveranskvantitet.

* 1,4 kg volymvikt, priset inkluderar bränsletillägg. Priset är ett exempel, det faktiska priset erhålls från säljaren och är giltigt för den period som anges i erbjudandet.

Posti utvecklas hela tiden – Hempaketet förnyas

Vi vill hela tiden förbättras och därför utvecklar vi ständigt våra tjänster. Läs mer om det förnyade Hempaket, såsom försändelseuppföljning i realtid och mer exakt val av leveranstid.

Uppskatta paketets sändningspris

Räkna ut ett exempelpris på ett paket med hemleverans genom att mata in uppgifterna om paketets storlek och avsändarens postnummer i räknaren. Räknaren ger en uppskattning av paketets sändningspris utifrån områdesprissättningsmodellen. Det slutliga priset påverkas av de årliga försändelsemängderna och det gällande bränsletillägget. En offert på avtalspriser får du genom att kontakta vår försäljning med blanketten på sidan.

I prisuppskattningen ingår ett bränsletillägg om 10 procent. Bränsletillägget bestäms månatligen.