Retur från utlandet

Vi hjälper dig att erbjuda dina kunder utomlands mångsidiga returmöjligheter. Returer finns tillgängliga för tjänsterna Parcel Connect-paket och Postpaket till Baltikum. På ett Priority-paket kan du lägga till internationell kundretur, ERS, som fungerar i 17 länder.

Så här tar du tjänsten i bruk

Ingå ett avtal om Internationell kundretur.

Parcel Connect Return

Med ett separat avtal kan du komplettera tjänsten Parcel Connect-paket med retur, både obeställbart och kundretur. Du kan skriva ut ett kundreturkort i Posti SmartShip eller OmaPosti Pro och skicka det till kunden tillsammans med försändelsen. Du kan också skicka det till adressaten i efterhand.

Adressaten kan returnera försändelsen via valfritt uthämtningsställe.

Posti Paket Baltikum Retur

Även till Posti Paket Baltikum kan du skaffa returtjänst med ett separat avtal. Skriv ut ett kundreturkort i Posti SmartShip eller OmaPosti Pro och skicka det till kunden tillsammans med försändelsen. Du kan också skicka returkortet till adressaten i efterhand.

Paketet lämnas på ett serviceställe eller i en paketautomat. En upphämtning kan också beställas från den lokala kundtjänsten om paketet ursprungligen levererades till en hemadress.

Internationell kundretur (ERS)

Du kan komplettera dina Priority-paketet med internationell kundretur (ERS). För tillfället är returer tillgängliga från 17 länder: Belgien, Frankrike, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.

Beställ ett adresskort som berättigar till internationell retur på webbplatsen Postis servicekanaler under Internationell retur. Skicka adresskortet för kundretur till din kund antingen utskrivet tillsammans med paketet eller elektroniskt för att skrivas ut av kunden. Din kund kan returnera försändelsen kostnadsfritt via ett serviceställe för det lokala postverket.

Lämna en offertbegäran så hjälper vi ditt företag att hitta de effektivaste logistiklösningarna

Eftersom vi tar hand om logistiken kan du fokusera på ditt företags kärnverksamhet, vare sig det handlar om att driva partihandel eller om att öka försäljningen på nätet.