Effektivare kommunikation med våra utskrifts- och leveranstjänster

I egenskap av ledande expert i Finland på dokumentadministration och kommunikationsförmedling erbjuder vi de bästa lösningarna för sändning av fakturor och andra dokument. Bland våra utskrifts- och leveranstjänster hittar du lösningar för ditt företags effektiva kommunikation enligt din situation och dina behov.

  • Tillgång till de bästa utskrifts- och leveranstjänsterna

  • Minimera kostnaderna för dokumentadministration

  • Informera och gör merförsäljning i samband med fakturering

iPost för utskrift och utdelning

Du sköter om utskrift och utdelning av brev i pappersformat eller elektroniskt med hjälp av iPost-systemet som är en snabb och kostnadseffektiv lösning för kommunikation, såsom sändning av fakturor, lönebesked och marknadsföringsmeddelanden.

Automatisk utskriftstjänst

Automatisk utskriftstjänst är en tilläggsfunktion i iPost, med vilken du sparar tid och pengar när du skickar brev. Appen Printer Driver installeras som skrivare på nätet, vilket betyder att du kan skicka brev från din egen arbetsstation direkt till kunderna. Läs mer om den automatiska utskriftstjänsten.

Skräddarsydd utskriftstjänst

Den skräddarsydda utskriftstjänsten Customized Print har planerats för effektiv kundkommunikation för sändning av fakturor, lönebesked, fraktsedlar, meddelanden och reklam. Läs mer om den skräddarsydda utskriftstjänsten.