Arkivskanning gör pappersarkivet digitalt

Arkivskanning är en tjänst där ett befintligt pappersarkiv digitaliseras. Pappren skannas och metadata läggs till bilderna så att information enkelt kan hittas i det elektroniska arkivet i framtiden

För vem lämpar sig tjänsten?

Arkivskanning lämpar sig för dig som vill ändra ditt pappersarkiv till digitalt på ett strukturerat sätt. Efter arkivskanningen kan du söka efter information med några olika kriterier. Om du vill skräddarsy digitaliseringen och till exempel få tillgång till mångsidigare sökalternativ rekommenderar vi våra Digitaliseringstjänster.

Fördelar

Efter arkivskanningen har du tillgång till alla dina dokument, oavsett tid och plats. På så sätt sparar du tid och pengar, eftersom kostnaderna för sökande av information minskar och risken för kostnader som hör samman med att information försvinner inte längre finns.

Inte längre borttappade dokument och kostnader till följd av detta, mappläggning eller dyra arkivutrymmen och -inredning. Oavsett om ditt fysiska arkiv är utspritt eller hur stort som helst, kan vi överföra det i elektroniskt format. Ett digitalt arkiv sparar pengar och utrymme.

  • Spara tid och pengar

  • Undvik borttappade dokument och dyra kostnader

Lämna en offertbegäran så hjälper vi ditt företag att hitta de effektivaste lösningarna för att skicka och hanteradokument

Vi hjälper ditt företag digitalisera och automatisera kommunikations- och dokumentationsprocesser och erbjuda dina kunder bättre service.