Elektronisk arkivering ökar produktiviteten och minskar kostnaderna

Det elektroniska arkiveringssystemet eArchive möjliggör en elektronisk arkivering av alla dokument på samma plats. Med hjälp av det användarvänliga nätgränssnittet sker den elektroniska arkiveringen snabbt, flexibelt och kostnadseffektivt.

För vem lämpar sig tjänsten?

eArchive lämpar sig för alla företag och andra aktörer som vill arkivera sina dokument säkert på en plats där de garanterat förblir oförändrade.

Fördelar

Elektronisk arkivering ökar produktiviteten och minskar samtidigt kostnaderna för administration och arkivering av samt sökande efter dokument.

eArchive är ett permanent elektroniskt arkiv som uppfyller de krav på arkivering som lagen ställer. Vi garanterar att dina uppgifter förblir säkra och oförändrade under den överenskomna tidsperioden.

eArchive gör även tjänsten snabbare och smidigare: när dina kunder kontaktar dig hittar dina kundtjänstproffs genast rätt dokument. Detta spar tid och båda parternas nerver.

  • Arkivera dina dokument på ett säkert sätt

  • Gör kundtjänsten snabbare med filer som enkelt hittas

  • Öka produktiviteten och minska kostnaderna

Lämna en offertbegäran så hjälper vi ditt företag att hitta de effektivaste lösningarna för att skicka och hanteradokument

Vi hjälper ditt företag digitalisera och automatisera kommunikations- och dokumentationsprocesser och erbjuda dina kunder bättre service.