Logistiklösningar

Öka din försäljning - välj Posti som din logistikpartner

Du förbättrar din konkurrenskraft med en effektivare logistikkedja. Med ett bredare utbud ökar din försäljning och snabba leveranser samt heltäckande uppföljning bidrar till nöjdare kunder. Du sparar system- och processkostnader genom att välja en logistikpartner.

 

Bekanta dig med Postis tjänster

Pakettjänster

Pakettjänster

Vi transporterar dina paket till företag och privatpersoner både in- och utrikes.

Läs mer om inrikes paket och utrikes paket

Frakt

Frakt för större transporter

Vi erbjuder dig Finlands mest heltäckande logistiknätverk och de mångsidigaste transporterna.

Läs mer om frakttjänsterna.

Lagring

Lager

Våra lösningar anpassar sig från lagring av enskilda varor till lagerstyrningssystem. Du kan enkelt ta i bruk tjänsterna och kombinera dem med systemen i ditt företag.

Läs mer om lagertjänsterna

Digitala tjänster och gränssnitt

Posti SmartShip

Posti SmartShip är en beställningskanal för paket- och frakttjänster. Du kan beställa och administrera transporter och skriva ut nödvändiga transportdokument i Posti SmartShip. Du loggar in i Posti SmartShip med en ärendekod som du kan beställa med denna blankett.

Posti SmartShip

Direkt- och butiksleverans

Med direkt- och butiksleverans kan varuleverantörernas, butikernas och webbutikernas beställnings-leveranskedjor sammanlänkas så att webbutiken kan sälja direkt de produkter som finns på leverantörens eller butikens saldo.

Läs mer om näthandeltjänsterna.

Posti SmartShip

Gränssnittsbeskrivningar för utvecklare

Du hittar gränssnittsbeskrivningarna på sidan https://api.posti.fi. Vi erbjuder gränssnitt för bl.a. försändelseuppföljning, Posti SmartShip, location service och GLUE.

Rajapinnat