Skip to main content
Huomio

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Jos asiasi koskee vallitsevaa koronatilannetta, löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Lisää kilpailukykyä ulkoistamalla varastosi

Varastoinnin ulkoistaminen on tehokas keino parantaa kilpailukykyä. Meillä on työkalut sekä tilojesi optimointiin että tekemisen tehostamiseen. Voit halutessasi saada kaikki pääomia sitovat kiinteät kustannukset muuttuviksi ja keskittyä täysillä ydinliiketoimintaasi.

Kenelle palvelu sopii?

Postin varastointipalvelut ovat yritykselle, joka haluaa pienentää kustannuksia ja lisätä ydinliiketoimintansa mahdollisuuksia. Voit ulkoistaa varaston tai laajentaa yrityksesi varastopalveluja lisäpalveluilla, esimerkiksi uudelleenpakkaamisella, sesonki- ja kampanjatöillä tai viimeistelypalveluilla, mikä vähentää näiden töiden tarvetta ketjun muissa vaiheissa.

Hyödyt

Varaston ulkoistaminen tuo yritykselle tehoja ja säästöjä eikä varastopalveluiden kehitykseen tarvitse kiinnittää omaa henkilöstöä. Logistiikan henkilöstö-, toimitila- ja kehittämiskustannukset muuttuvat kiinteistä kuluista muuttuviksi.

Saat meiltä käyttöösi viimeisimmän varasto- ja prosessiteknologian, joka tehostaa toimintaasi. Tämän lisäksi uusimpien verkkotyökalujen avulla voit kasvattaa myynnissä olevaa tuotevalikoimaasi virtuaalisesti ilman tasevaikutusta. Kaikki tämä lisää myyntiä ja mahdollistaa nopean reagoinnin volyymivaihteluihin ja sesonkeihin.

Kun tarvitset toimialakohtaista erityisosaamista esimerkiksi tekstiileihin liittyen, suunnittelemme kanssasi toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

  • Ulkoista varastosi Postille pysyvästi tai kausiluonteisesti

  • Paranna kilpailukykyäsi 10–30 % varastointitoimintaasi tehostamalla

Joustavaa varastointia yrityksellesi

Tarjoamme varastopalvelun, kaupintavaraston, palautus- ja terminaalikäsittelyn ammattitaidolla ja yrityksellesi sopivilla lisäpalveluilla. Hyvin hoidetulla esivalmistelulla parannat yrityksesi asiakastyytyväisyyttä ja työtä tavaran vastaanotossa, esimerkiksi myymälässä.

Meillä on tilaa ja kaikelle löytyy oma paikkansa. Kaikki varastopalvelumme Suomessa ovat asiakkaille hiilineutraaleja Posti Green -palveluita – ilman lisämaksua. Varastomme ovat ympäristöystävällisiä ja digitaalisen varastointijärjestelmän myötä paperittomia. Energiatehokkuus näkyy kaikessa aina valaistuksesta tilaa säästäviin siirtohyllyihin ja pitkälle vietyyn automaatioon, kuten pakkausrobotteihin.

Varastoinnin lisäpalvelut

Lisäpalvelut nopeuttavat tuotteiden tuomista myyntiin ja vähentävät investointeja osa-alueisiin, jotka eivät kuulu yrityksen ydintoimintaan. Palvelut skaalautuvat tarpeen mukaan, ja ammattitaitoinen henkilökunta nopeuttaa prosesseja kokonaiskustannuksia madaltaen.

Tarjoamamme lisäpalvelut ovat myyntiin toimitettaville tuotteille varastoinnin yhteydessä tehtäviä erilaisia viimeistelypalveluja.

Houkutteleva ulkoasu edistää asiakkaan ostopäätöstä ja lisää myyntiä. Esimerkiksi tuotteiden tarroitus ja valmiisiin myyntieriin pakkaaminen helpottavat tuotteiden esillepanoa myymälässä

Valmiiksi kootut ja täytetyt myyntitelineet nopeuttavat tuotteiden esillepanoa sekä vapauttavat oman henkilökunnan asiakaspalveluun ja muuhun yrityksen ydintoimintaan.

Vaatteiden myynti helpottuu, kun vaatteet ovat myymälöissä edustavina ja rypyttöminä. Tekstiilipalveluilla viimeistellään ja huolitellaan vaatteet myyntikuntoon. Palvelut voivat sisältää esim. vaatteiden silitystä tai hintalappujen, hälyttimien ja irronneiden nappien kiinnittämistä.

Esiasennuspalveluilla nopeutetaan loppuasiakkaiden ostamien laitteiden käyttöönottoa. Laitteet voidaan esimerkiksi koota valmiiksi tai niihin voidaan asentaa ennalta haluttuja ohjelmistoja. Tämä vähentää yrityksesi asiakaspalvelukuormitusta ja helpottaa loppuasiakkaan elämää.

Yrityksesi reklamaatioiden määrä vähenee ja nopea reagointi laatuongelmiin helpottuu. Laaduntarkastuspalvelut tekee esimerkiksi. tuotteiden tarkastuksia tai koekäyttöjä ja takaa, että asiakkaasi saavat sen, mitä haluavat.

Huolehdimme yrityksesi puolesta kemikaaleihin liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista. Tarjoamme valmiit ja luotettavat ratkaisut myös vaarallisten kemikaalien varastointiin. Vaarallisia kemikaaleja ovat esimerkiksi tietyt puhdistusaineet, kosmeettiset tuotteet, akut ja kaasut. Lue lisää vaarallisten aineiden varastoinnista täältä.

Toimitamme tilaukset perille kuluttajille heidän haluamallaan tavalla kotimaassa ja ulkomaille. Asiakas saa tuotteet valintansa mukaan joko kotiin, pakettiautomaattiin, Postin toimipisteeseen tai verkkokaupan myymälään. Lue lisää verkkokaupan toimituksista ja palautuksista.