Verkkokauppiaan Starttipaketti

Starttipaketti on mutkaton ratkaisu aloittavalle verkkokauppiaalle. Ota käyttöösi starttipaketin kiinteät lähetyshinnat nyt, sillä uudet ja nykyiset Starttipaketin käyttäjät nauttivat alennetuista kesähinnoista ja lähettävät edullisemmin koko kesän ajan (16.5.-31.8.2022).

Kenelle starttipaketti on?

  • Olet verkkokauppias

  • Haluat lähetykset kätevästi yhdelle laskulle

  • Asiakkaasi ovat suomalaisia kuluttajia

  • Lähetät alle 200 pakettia kuussa

Kesän kiinteät alennushinnat

Lähetä paketteja kotimaassa kiinteillä hinnoilla ja elokuun loppuun saakka alennetuin hinnoin! Postipaketin ja palautuksen hinta on kiinteä, kun paketin koko pysyy enimmäismitoissa. Hinnat sisältävät polttoainelisän, mutta eivät arvonlisäveroa. Saat tarkat hintatiedot rekisteröitymisen yhteydessä. Voit myös tarkastella eri kokoisten pakettien normaalihintoja tältä sivulta löytyvästä laskurista.

Paketti postilaatikkoon kesähintaan 4,00 €

Lähetä pienet tuotteet kätevästi postilaatikkoon Pikkupaketilla. Pikkupaketin enimmäismitat ovat 35 x 25 x 3 cm ja 2 kg. (Hinta normaalisti 4,50 €)

Paketti noutopisteeseen kesähintaan 5,50 €

Lähetä paketti Postiin tai pakettiautomaattiin Postipaketilla. Kiinteä hintaisen paketin enimmäismitat ovat 40 x 32 x 26 cm ja 25 kg. Suuremman paketin hinta määräytyy painon tai tilavuuden mukaan. (Hinta normaalisti 5,90 €)

Asiakaspalautus kesähintaan 6,40 €

Tarjoa asiakkaillesi sujuva palautus. Kiinteä hintaisen palautuksen enimmäismitat ovat 40 x 32 x 26 cm ja 25 kg. Suuremman paketin hinta määräytyy painon tai tilavuuden mukaan. (Hinta normaalisti 6,90 €)

Laske Starttipakettihinta Postipaketille

Syötä laskuriin paketin koko ja paino niin saat hinta-arvion Postipaketin normaaleille hinnoille Starttipaketissa.

Paketin hinta:
5,90

Paketin rahdituspaino on 0,0 kg. Paketin todellinen paino on 0 kg
Hinta määräytyy rahdituspainon perusteella, koska se on suurempi kuin paketin todellinen paino

Nopeat ja vastuulliset kuljetukset koko maahan

Löysitkö mitä etsit?