Asennuspalvelut

Postin asennuspalvelun avulla voit helpottaa asiakkaidesi elämää entisestään. Asiakkaasi saavat tilaamansa tuotteet nopeasti ja helposti käyttöönsä. Kaikki asennukset tehdään tarkkoja turvallisuuteen liittyviä ohjeita noudattaen.

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja helpon tavan saada tuotteet vaivattomasti käyttökuntoon.

Hyödyt

Tarjoamalla asiakkaiden elämää sujuvoittavan asennuspalvelun erotut eduksesi verkkokauppojen joukossa.

Turvallisuus on palvelumme kulmakivi

Lähetätpä sitten yrityksille tai kuluttajille, avullamme tarjoat asiakkaillesi kokonaisvaltaisen ratkaisun uusien tuotteiden käyttöönottamiseen. Asennuspalvelumme myötä asiakkaasi saavat kotiinkuljetuksen ja tuotteen asennuksen kätevästi yhdellä kertaa. Toimitamme tilauksen suoraan haluttuun osoitteeseen ja asennamme sen käyttökuntoon saman tien. Asennuksissa noudatetaan koronatilanteen vuoksi tarkkoja turvallisuusohjeita. Asentajamme muun muassa käyttävät suu-nenäsuojaa ja käsineitä sekä pitävät asiakkaisiin turvavälin.

Monta erilaista tarvetta, monta erilaista ratkaisua

Asennamme esimerkiksi videotykkejä, pesukoneita, televisioita ja palohälyttimiä. Asennettavien tuotteiden valikoima kasvaa koko ajan, ja kuulemme mielellämme myös juuri sinun tarpeistasi, jotta voimme yhdessä suunnitella tarvitsemasi asennuspalvelut.

Laajenna palvelutarjoamaasi kannattavasti

Uusi palvelu on tarjolla Express-pakettiin ja Kotipakettiin. Voit ostaa asennuspalvelun myös suuremmille rahdilla kulkeville tuotteille. Tarjoamme asennuspalveluitamme yksittäisiin toimituksiin sekä kuluttajille että yrityksille, pienistä kodinkoneista aina suurempiin projektitoimituksiin. Asennuspalvelun avulla laajennat palvelutarjoamaasi huolettomasti ja kasvatat liikevaihtoasi kannattavasti.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Löysitkö mitä etsit?