Tehosta asiakirjojen hallintaa ja käsittelyä digitoinnilla

Monikanavainen asiakirjojen vastaanottaminen ja digitointi muuttaa manuaalisen asiakirjojen hallinnan automaattiseksi ja sähköiseksi.

Kenelle palvelu sopii?

Digitointipalvelu sopii yrityksille, joille tulee paljon paperimuotoisia asiakirjoja, jotka on tarpeen muuttaa sähköiseen muotoon helposti käytettäviksi.

Hyödyt

Ulkoistetun palvelun avulla manuaalisesta asiakirjojen hallinnasta tulee sähköistä ja volyymipiikkejä on helpompi hallita.

Digitointipalvelumme kattaa koko prosessin: asiakirjojen vastaanoton, muuntamisen sähköisiksi sekä arkistoinnin. Asiakirjat voivat olla asiakkaiden lähettämiä paperidokumentteja, sähköposteja, sähköisiä tilauslomakkeita, korvaushakemuksia, asiakaspalautteita tai muita asiakkuuteen liittyviä asiakirjoja, joita digitoimme yhdessä päivässä jopa 300 000 kappaletta. Huolehdimme esimerkiksi pankki- ja vakuutusalan asiakirjoista ja palvelemme sekä julkista että yksityistä sektoria. Yleisimpiä digitoitavia asiakirjoja ovat erilaiset sopimukset, hakemukset, lomakkeet ja tutkimusvastaukset.

Teemme manuaalisesta asiakirjojen hallinnasta automaattista ja sähköistä. Näin järjestelmissä olevan datan laatu paranee ja asiakirjat ovat aina helposti saatavilla ja käytettävissä. Voimme luvata, että asiakirjojen käsittely nopeutuu ja koko prosessi tehostuu huomattavasti.

  • Järjestelmissä olevan datan laatu paranee

  • Asiakirjat ovat aina helposti saatavilla ja käytettävissä

  • Nopeampaa asiakirjojen käsittelyä ja tehokkaampi prosessi

Monikanavainen asiakirjojen vastaanottaminen ja digitointi

Asiakirjoja voidaan vastaanottaa monikanavaisesti ja muuttaa sähköiseen muotoon.
Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?