Skip to main content

Tehosta asiakirjojen hallintaa ja käsittelyä digitoinnilla

Monikanavainen asiakirjojen vastaanottaminen ja digitointi muuttaa manuaalisen asiakirjojen hallinnan automaattiseksi ja sähköiseksi.

Kenelle palvelu sopii?

Digitointipalvelu sopii yrityksille, joille tulee paljon paperimuotoisia asiakirjoja, jotka on tarpeen muuttaa sähköiseen muotoon helposti käytettäviksi.

Hyödyt

Ulkoistetun palvelun avulla manuaalisesta asiakirjojen hallinnasta tulee sähköistä ja volyymipiikkejä on helpompi hallita.

Digitointipalvelumme kattaa koko prosessin: asiakirjojen vastaanoton, muuntamisen sähköisiksi sekä arkistoinnin. Asiakirjat voivat olla asiakkaiden lähettämiä paperidokumentteja, sähköposteja, sähköisiä tilauslomakkeita, korvaushakemuksia, asiakaspalautteita tai muita asiakkuuteen liittyviä asiakirjoja, joita digitoimme yhdessä päivässä jopa 300 000 kappaletta. Huolehdimme esimerkiksi pankki- ja vakuutusalan asiakirjoista ja palvelemme sekä julkista että yksityistä sektoria. Yleisimpiä digitoitavia asiakirjoja ovat erilaiset sopimukset, hakemukset, lomakkeet ja tutkimusvastaukset.

Teemme manuaalisesta asiakirjojen hallinnasta automaattista ja sähköistä. Näin järjestelmissä olevan datan laatu paranee ja asiakirjat ovat aina helposti saatavilla ja käytettävissä. Voimme luvata, että asiakirjojen käsittely nopeutuu ja koko prosessi tehostuu huomattavasti.

  • Järjestelmissä olevan datan laatu paranee

  • Asiakirjat ovat aina helposti saatavilla ja käytettävissä

  • Nopeampaa asiakirjojen käsittelyä ja tehokkaampi prosessi

Monikanavainen asiakirjojen vastaanottaminen ja digitointi

Asiakirjoja voidaan vastaanottaa monikanavaisesti ja muuttaa sähköiseen muotoon.

Digitointipalvelumme muuntaa paperilla saapuvan tiedon sähköiseksi ja ohjaa sen digitaaliseen prosessiin. Samalla kun sähköistät prosessejasi, dokumenttien digitointi on edelleen välttämätöntä, koska osa asiakkaistasi tulee jatkamaan paperikanavan käyttöä myös tulevaisuudessa.

Voit ohjata meille kaiken paperipostin, jonka skannaamme ja tallennamme dokumenttien sisältämät tiedot ja siirrämme ne tarvittaviin järjestelmiinne sähköisessä muodossa. Näin saat myös paperilla saapuvan tiedon helposti mukaan automaattiseen prosessiin.

Digitointipalvelumme muuntaa sähköpostitse saapuvan tiedon ja ohjaa sen digitaaliseen prosessiin.

Voit ohjata meille sähköpostitse saapuvan tiedon, jonka muunnamme sellaiseen muotoon, että voit hyödyntää sitä mahdollisimman tehokkaasti prosessin jatkovaiheissa. Voimme poimia tiedot sekä itse sähköpostin tekstistä, että liitteistä. Sähköpostit voidaan myös siirtää sähköiseen arkistoon liitteineen, jolloin kaikki tieto on helposti löydettävissä.

eSign-palvelussamme verkkolomakkeita voidaan luoda esimerkiksi olemassa olevista PDF-lomakkeista, jolloin asiakkaat voivat täyttää tiedot verkossa helposti. Lisäksi asiakkaat voivat allekirjoittaa lomakkeet sähköisesti. Kaikki tiedot voidaan siirtää sähköiseen arkistoon. Näin prosessi voidaan saada kokonaan automaattiseksi ja kustannustehokkaaksi.

Löysitkö mitä etsit?