Monikanavainen laskutus

Tee Postin avulla laskutuksesta kilpailuetu

Digitaalisten palvelujen kehitys on tuonut kuluttajien ulottuville monia uusia maksutapoja. Asiakaslähtöinen yritys antaa asiakkaalleen vapauden valita itse, missä ja miten hän maksunsa hoitaa.

Postin avulla voit tehdä maksuliikenteestä kilpailuedun, joka vähentää monikanavaisen laskutusprosessin kustannuksia, nopeuttaa pääoman kiertoa, avaa uusia myyntimahdollisuuksia ja vahvistaa asiakaskokemusta. 

Anna asiakkaallesi vapaus valita, missä ja miten maksaa 

Postin monikanavainen laskujen välityspalvelus sopii kaikenkokoisille yrityksille.  Palvelun avulla saat ajantasaisen näkymän laskutusprosessin etenemiseen. Tiedot siirretään järjestelmästäsi, jonka jälkeen palvelumme luo laskut ja ohjaa ne eteenpäin. Saat kaikki laskutuksen palvelut ja kanavat käyttöösi yhdellä sopimuksella.  

Palvelun avulla voit lähettää asiakkaallesi laskut hänen suosimassaan kanavassa. Samalla voit tarjota asiakkaalle vaivattoman mahdollisuuden siirtyä maksukanavasta toiseen, esimerkiksi perinteisestä paperilaskusta kustannustehokkaampaan verkkolaskuun, e-laskuun, sähköpostilaskuun, MobilePay-laskutukseen tai OmaPosti-sovelluksen Älylaskuun.  

Voit myös ottaa käyttöösi tehokkaan kanavan viestintään ja lisämyyntiin, sillä laskutuksen yhteydessä pystyt kohdentamaan asiakkaille yksilöityjä viestejä paperilla, pdf-liitteissä ja mobiilisti. Connect on asiakasviestintää tehostava Postin palvelu, jonka avulla voit lisätä kohderyhmän mukaan räätälöityjä viestejä laskuihin tai muihin dokumentteihin.  

Kolme syytä valita kumppaniksi Posti

Mukana kaikki kätevimmät laskutuskanavat