iPost on helppo, nopea ja kustannustehokas tulostuspalvelu

iPost on ratkaisu kaikenkokoisten yritysten viestintään: laskujen, palkkatositteiden ja tiedotteiden lähettämiseen tai esimerkiksi markkinointiviestintään. Hoidamme puolestasi kirjeen jakelun paperilla tai sähköisesti vastaanottajan toiveiden mukaisesti.

Kenelle palvelu sopii?

iPost on toimiva ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille ja kirjemäärille. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat laskutus, palkanlaskenta, tiedottaminen ja muu asiakasviestintä.

Hyödyt

iPost säästää resursseja, aikaa, vaivaa ja rahaa. Nopeimmillaan iPostin kautta lähetetyt kirjeet ovat perillä seuraavana päivänä. iPost-palvelun käyttö on sitä edullisempaa, mitä enemmän lähetät kirjeitä. iPost vapauttaa yrityksen resursseja tuottavaan työhön, kun esimerkiksi laskujen postitusta ei tarvitse hoitaa käsin.

Lähetitpä kuukaudessa satoja tai jopa kymmeniä tuhansia kirjeitä paperilla tai sähköisesti, saavutat asiakkaasi kätevästi ja kustannustehokkaasti iPost-palvelun avulla. Kirjeet tulostetaan mustavalkoisina tai värillisinä ja niissä käytetään palvelun vakiomateriaaleja. Kirjeiden kuoritus ja postitus sisältyvät palveluun. Kirjeet voidaan myös välittää sähköisenä vastaanottajalle osana iPost-palvelua

  • Ei enää laskujen postitusta käsin

  • iPost tulostaa ja kuorittaa kirjeet puolestasi

  • iPost hoitaa jakelun sähköisesti vastaanottajan toiveiden mukaan

  • Lähetykset perillä jopa seuraavana päivänä

Lisätietoa: www.ipost.fi ja OmaPosti

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?