Printer Driverilla automatisoit toimistopostituksen

Onko organisaatiossasi paljon manuaalisesti tehtävää toimistopostitusta? Printer Driverin avulla kuka tahansa organisaatiossasi voi tulostaa ja lähettää omalta työasemaltaan asiakkaille esimerkiksi tarjouksia, asiakastiedotteita tai markkinointiviestejä.

Kenelle palvelu sopii?

Printer Driver sopii kaikille yrityksille, joilla on tarve lähettää kirjepostia toimistosta.

Hyödyt

Printer Driver on helppokäyttöinen ja tietoturvallinen työkalu, jonka avulla organisaatiosi ei enää tarvitse käyttää arvokasta aikaa tulostamiseen, kuoritukseen ja postitukseen.

Printer Driverin avulla voit lähettää dokumentteja suoraan omalta työasemaltasi iPost-palveluun, joka hoitaa tulostuksen ja postituksen puolestasi. Näin säästät kirjeiden lähettämiseen kuluvaa aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Kirjeet voidaan välittää myös sähköisessä muodossa vastaanottajille.

Keskitetysti työasemille asennettavan Printer Driver -sovelluksen käyttö on todella helppoa: lähetä kirjeet tekstinkäsittelyohjelmasta tai lataa palveluun valmiina oleva PDF-tiedosto. Kirje siirtyy automaattisesti iPost-palveluun, joka käsittelee aineiston nopeasti ja laadukkaasti. Kirjeiden lähetys Printer Driverin avulla on kustannustehokasta ja auttaa organisaatiotasi keskittymään olennaiseen.

  • Tulosta ja lähetä mm. tarjouksia ja tiedotteita omalta työasemalta

  • Älä käytä enää aikaa tulostamiseen, kuoritukseen ja postitukseen

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?