Skip to main content
Huomio

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Jos asiasi koskee vallitsevaa koronatilannetta, löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Tehosta viestintääsi tulostus- ja postituspalveluillamme

Suomen johtavana dokumenttien hallinnan ja viestinvälityksen osaajana tarjoamme käyttöösi parhaat ratkaisut laskujen ja muiden dokumenttien lähettämiseen. Tulostus- ja postituspalveluistamme löydät ratkaisut yrityksesi tehokkaaseen viestintään tilanteesi ja tarpeesi mukaan.

  • Käytössäsi parhaat dokumenttien tulostus- ja postituspalvelut

  • Minimoi dokumentinhallinnan kustannukset

  • Tiedota ja tee lisämyyntiä laskutuksen yhteydessä

iPost tulostukseen ja jakeluun

Paperipohjaisen viestinnän tulostus ja jakelu hoidetaan iPost-palvelun avulla, joka on nopea ja kustannustehokas ratkaisu kaikenlaiseen viestintään: laskujen, palkkatositteiden ja tiedotteiden lähettämiseen tai esimerkiksi markkinointiviestintään. Kirjeet voidaan toimittaa myös sähköisessä muodossa vastaanottajalle.

Lähetä kirjeesi automaattisesti

Printer Driver vähentää kirjeiden lähettämiseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia. Lähetä kirjeet suoraan omalta työasemaltasi iPost-palveluun, joka hoitaa tulostuksen ja postituksen puolestasi. Lue lisää kirjeiden lähetyksestä Printer Driverin avulla.

Räätälöity tulostuspalvelu

Räätälöity tulostuspalvelu Customized Print on tehokkaaseen asiakasviestintään suunniteltu tulostuspalvelu laskujen, palkkatositteiden, rahtikirjojen, tiedotteiden ja markkinointiviestien lähettämiseen. Lue lisää räätälöidystä tulostuspalvelusta.