Verkkolaskutus pienyrityksille

Postin laskutusvaihtoehtojen avulla myös pienyrittäjien on mahdollista lähettää helposti verkkolaskuja asiakkaille.

Kenelle palvelu sopii?

Pienille ja mikroyrityksille laskujen lähettämiseen

Hyödyt

Verkoston voit ottaa käyttöön ilman erillistä laskutusjärjestelmää. iPost Invoice taas on helppo tie sähköiseen laskutukseen osana käytössä olevaa laskutusjärjestelmää.

Pienyritys voi olla uuden edessä, kun yritysasiakas vaatii laskun verkkolaskuna. Postin palvelut auttavat yritystä laskutushaasteiden ratkomisessa. Jos yrityksesi käytössä ei ole erillistä laskutusjärjestelmää, on ratkaisu Verkosto-palvelu. Pienyrityksen selainpohjaisen asiointikanavan kautta luot ja lähetät helposti verkkolaskuja yritysvastaanottajille. Et tarvitse investointeja tai järjestelmien integrointia – maksat vain transaktiomaksun lähettämistäsi laskuista. Lisäät myös verkkolaskuun helposti PDF-liitteitä ja lähettämäsi laskut säilyvät arkistossa. Verkostosta saat lisäksi monipuoliset verkkopalvelut yrityksesi asioiden hoitoon: sähköisten ja paperisten laskujen ja kirjeiden lähettämiseen sekä sähköisten viestien vastaanottamiseen. Ota Verkosto-palvelu käyttöön

Jos taas yritykselläsi on jo käytössä laskutusjärjestelmä, helpoin tie sähköiseen laskutukseen on iPost Invoice. Voit integroida palvelun laskutusjärjestelmääsi ja lähettää sen kautta verkko- ja paperilaskuja yrityksille. Lue lisää iPost Invoicesta

Verkosto on pienyrityksen asiointikanava verkossa

Verkosto yhdistää perinteiset postituspalvelut nykyaikaisiin, sähköisiin lähettämisen ja vastaanottamisen palveluihin. Se mahdollistaa helpon tavan palvella asiakkaita ja hoitaa yrityksen asioita, silloin kun se parhaiten sopii.

Verkosto sopii parhaiten pienyritysten tai pienten organisaatioiden vähäiseen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Verkoston maksutapa on asiointitili, jolta maksetaan Verkoston kautta ostetut palvelut.

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?