Siirry sisältöön

Ladataan.

Monikanavainen laskujen välityspalvelu

Anna asiakkaallesi vapaus valita, missä ja miten maksaa.

Kenelle palvelu sopii?

Monikanavainen laskujen välityspalvelu soveltuu niin suuryritysten kuin pienempien organisaatioiden tarpeisiin.

Hyödyt

Monikanavainen laskujen välityspalvelu soveltuu niin suuryritysten kuin pienempien organisaatioiden tarpeisiin.

Kun valitset laskutuskumppaniksi Postin, saat kaikki laskutuksen palvelut ja kanavat käyttöösi yhdellä sopimuksella. Voit lähettää asiakkaallesi laskut hänen valitsemassaan kanavassa ja tarjota joustavan mahdollisuuden siirtyä laskutuskanavasta toiseen.

Laskun lähettäjänä saat selkeän ja reaaliaikaisen näkymän laskutukseen ja prosessin etenemiseen, olipa kyseessä sitten mobiililasku, e-lasku, sähköpostilasku tai perinteinen paperiversio. Tiedot siirretään järjestelmästäsi, jonka jälkeen palvelumme luo laskut ja ohjaa ne eteenpäin valitsemissasi kanavissa verkkolaskuna, e-laskuna, sähköpostilaskuna, mobiililaskuna, OmaPostiin tai kirjeitse. Monipuolisten vaihtoehtojen ansiosta asiakkaasi siirtyminen sähköisiin kanaviin käy vaivattomasti ja voit myös muutosten keskellä säilyttää asiakastyytyväisyyden korkeana. Voit tarjota asiakkaillesi seuraavat vaihtoehdot:

  • E-lasku

  • Sähköpostilasku

  • OmaPosti-mobiilisovelluksen Älylasku

  • MobilePay

  • Perinteinen paperilasku

Anna asiakkaalle vapaus valita

Postilla monikanavaisuus tarkoittaa lupausta siitä, että voit tarjota asiakkaillesi paperilaskun rinnalla kaikki moderneimmat laskutuskanavat. Jatkuva tuotekehityksemme takaa sen, että käytössäsi on kanavasta riippumatta aina kustannustehokkain ratkaisu. Avullamme hyödynnät saumattomasti parhaita laskutuskanavia ja varmistat, että olet ensimmäisten joukossa hyödyntämässä myös tulevia innovaatioita.

Laskujen yhteydessä voit myös kohdentaa kuluttajalle yksilöityjä viestejä paperilla, pdf-liitteissä ja mobiilisti. Saat tehokkaan kanavan tiedottamiseen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden lisämyyntiin.

Tutustu alla vaihtoehtoihin, jotka voit tarjota asiakkaallesi monikanavaisen laskujen välityspalvelun kautta.


Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?