Skip to main content
Huomio

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Jos asiasi koskee vallitsevaa koronatilannetta, löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Monikanavainen laskujen välityspalvelu

Anna asiakkaallesi vapaus valita, missä ja miten maksaa.

Kenelle palvelu sopii?

Monikanavainen laskujen välityspalvelu soveltuu niin suuryritysten kuin pienempien organisaatioiden tarpeisiin.

Hyödyt

Monikanavainen laskujen välityspalvelu soveltuu niin suuryritysten kuin pienempien organisaatioiden tarpeisiin.

Kun valitset laskutuskumppaniksi Postin, saat kaikki laskutuksen palvelut ja kanavat käyttöösi yhdellä sopimuksella. Voit lähettää asiakkaallesi laskut hänen valitsemassaan kanavassa ja tarjota joustavan mahdollisuuden siirtyä laskutuskanavasta toiseen.

Laskun lähettäjänä saat selkeän ja reaaliaikaisen näkymän laskutukseen ja prosessin etenemiseen, olipa kyseessä sitten mobiililasku, e-lasku, sähköpostilasku tai perinteinen paperiversio. Tiedot siirretään järjestelmästäsi, jonka jälkeen palvelumme luo laskut ja ohjaa ne eteenpäin valitsemissasi kanavissa verkkolaskuna, e-laskuna, sähköpostilaskuna, mobiililaskuna, OmaPostiin tai kirjeitse. Monipuolisten vaihtoehtojen ansiosta asiakkaasi siirtyminen sähköisiin kanaviin käy vaivattomasti ja voit myös muutosten keskellä säilyttää asiakastyytyväisyyden korkeana. Voit tarjota asiakkaillesi seuraavat vaihtoehdot:

  • E-lasku

  • Sähköpostilasku

  • OmaPosti-mobiilisovelluksen Älylasku

  • MobilePay

  • Perinteinen paperilasku

Anna asiakkaalle vapaus valita

Postilla monikanavaisuus tarkoittaa lupausta siitä, että voit tarjota asiakkaillesi paperilaskun rinnalla kaikki moderneimmat laskutuskanavat. Jatkuva tuotekehityksemme takaa sen, että käytössäsi on kanavasta riippumatta aina kustannustehokkain ratkaisu. Avullamme hyödynnät saumattomasti parhaita laskutuskanavia ja varmistat, että olet ensimmäisten joukossa hyödyntämässä myös tulevia innovaatioita.

Laskujen yhteydessä voit myös kohdentaa kuluttajalle yksilöityjä viestejä paperilla, pdf-liitteissä ja mobiilisti. Saat tehokkaan kanavan tiedottamiseen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden lisämyyntiin.

Tutustu alla vaihtoehtoihin, jotka voit tarjota asiakkaallesi monikanavaisen laskujen välityspalvelun kautta.

E-lasku on suoraan verkkopankkiin saapuva sähköinen lasku, jossa on kaikki samat tiedot kuin paperi- tai sähköpostilaskussa. E-lasku helpottaa laskun maksamista ja eräpäivän muistamista.

Voit lähettää laskuja sähköpostitse joko linkkinä tai liitteenä PDF-muodossa. Sähköpostin etuna on nopeus ja helppokäyttöisyys sekä mahdollisuus lisätä klikattavia linkkejä. Sähköpostilaskujen lähettämiseksi tarvitset vain paikkansapitävät sähköpostiosoitteet. Epäonnistuneet lähetykset voidaan ohjata paperitulostukseen ja osoitelista päivitetään ennen seuraavaa lähetystä.

Älylasku avaa laskun maksettavaksi suoraan OmaPosti-sovelluksessa. Palveluun kirjautuneelle kuluttajalle voidaan kohdistaa personoituja viestejä laskun yhteydessä. Älylasku mahdollistaa myös suoran dialogin asiakkaan kanssa. Näin esimerkiksi laskusta esitetyt lisäkysymykset tai vaikkapa maksuajan muuttaminen voidaan käsitellä välittömästi. Kuluttajat voivat ladata OmaPosti-sovelluksen älypuhelimensa sovelluskaupasta.

MobilePay-sovellus on nopea ja nykyaikainen tapa laskuttaa ja maksaa. MobilePay on universaali maksutapa, jossa kuluttaja vastaanottaa ja maksaa laskuja älypuhelinsovelluksellaan nopeasti ja turvallisesti. Kun laskun maksutavaksi on valittu MobilePay, puhelimeen ladattu sovellus avautuu automaattisesti ja tunnistautumisen jälkeen maksun voi hyväksyä yhdellä pyyhkäisyllä.

Paperipohjaisen ja sähköisen viestinnän tulostus ja jakelu hoidetaan iPost-järjestelmän avulla, joka on nopea ja kustannustehokas ratkaisu kaikenlaiseen viestintään: laskujen ja palkkatositteiden lähettämiseen tai markkinointiviestintään.