Kohdennettua asiakasviestintää laskulla

Connect on asiakasviestintää tehostava työkalu, jonka avulla varmistat, että asiakkaasi vastaanottavat ja huomioivat heille kohdistetut viestit.

Kenelle palvelu sopii?

Connect on sopiva työkalu, kun haluat hyödyntää asiakkaillesi lähtevät laskut kohdennettuun tiedottamiseen, lisämyyntiin ja asiakasuskollisuuden parantamiseen.

Hyödyt

Connectin avulla varmistat, että asiakkaasi vastaanottavat ja huomioivat heille kohdistetut viestit.

Laskut, vakuutuskirjat ja monet muut dokumentit lähetetään usein vastaanottajille samalla sisällöllä ja samassa kanavassa eikä viesteissä ole muuta yksilöllistä kuin vastaanottajan tiedot. Connect-työkalun avulla voit lisätä viestejä ja liitteitä laskuihin tai muihin dokumentteihin ja luoda helposti yksilöityjä, kohderyhmälähtöisesti räätälöityjä tiedotteita, tarjouksia ja viestiä vaikkapa uusista tuotteistasi. Asiakkaasi vastaanottaa viestisi itse haluamassaan kanavassa; postitse paperilla, sähköpostilla, verkkopankissa tai OmaPostissa.

  • Yksilöityä, tehokasta viestintää ja lisämyyntiä laskun yhteydessä.

  • Eri palvelutasot Connect Basicista Premiumiin mahdollistavat segmentoinnin ja kohdentamisen tarkasti.

Valitse omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto

Voit itse luoda ja muokata viestejäsi haluamallasi tavalla. Valitset vain tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon.

Connect Basic – voit lisätä liitteen jatkuvaan asiakasviestintääsi, kuten kuukausilaskuun, myös aivan viime hetkellä. Sama liite lähetetään kaikille vastaanottajille seuraavalla lähetyskerralla.

Connect Basic Plus – liitteet voidaan segmentoida eri kohderyhmille, jolloin vastaanottajat saavat aina juuri heille kohdistettuja tietoja.

Connect Premium – voit lisätä päädokumenttiin segmentoituja bannereita. Näin pystyt kohdistamaan tärkeää tietoa oikealle kohderyhmälle vaikkapa uutiskirjeessä tai vastata asiakaspalvelun usein saamiin kysymyksiin suoraan laskussa. Liitteet voidaan tietenkin myös segmentoida, aivan kuten Basic Plus -moduulissa. Premium-modulissa voit täydentää päädokumenttiin lisättyjä viestejä liitteessä olevilla lisätiedoilla.

Löysitkö mitä etsit?