Sähköinen arkistointi lisää tuottavuutta ja vähentää kustannuksia

Sähköinen arkistointi eArkisto mahdollistaa kaikkien dokumenttien sähköisen arkistoinnin samassa paikassa. Helppokäyttöisen verkkokäyttöliittymän avulla sähköinen arkistointi hoituu nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Kenelle palvelu sopii?

eArkisto sopii kaikille yrityksille ja muille toimijoille, jotka haluavat arkistoida turvallisesti dokumenttinsa paikkaan, jossa ne säilyvät varmasti muuttumattomina.

Hyödyt

Sähköinen arkistointi lisää tuottavuutta ja vähentää samalla dokumenttien hallinnan, arkistoinnin ja etsimisen kustannuksia.

eArkisto on pysyvä sähköinen arkisto, joka täyttää lain asettamat vaatimukset arkistoinnille. Takaamme, että tietosi pysyvät turvassa muuttumattomina sovitun ajan verran.

eArkisto myös nopeuttaa ja sujuvoittaa palvelua: kun asiakkaasi ottavat yhteyttä, löytävät asiakaspalveluammattilaisesi heti oikean dokumentin. Tämä säästää aikaa ja on helpompi molemmille osapuolille.

  • Arkistoi dokumenttisi turvallisesti

  • Nopeuta asiakaspalvelua helposti löydettävillä tiedostoilla

  • Lisää tuottavuutta ja vähennä kustannuksia

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?