Arkistoskannaus muuttaa paperiarkiston digitaaliseksi

Arkistoskannaus on palvelu, jossa muutetaan olemassa oleva paperiarkisto digitaaliseksi. Paperit skannataan ja kuviin lisätään metatiedot, joiden avulla tiedot on jatkossa helppo löytää sähköisestä arkistosta.

Kenelle palvelu sopii?

Arkistoskannaus sopii sinulle, kun haluat muuttaa paperiarkistosi digitaaliseksi määrämuotoisesti. Arkistoskannauksen jälkeen voit etsiä tietoja muutamilla eri kriteereillä. Jos haluat räätälöidä digitoinnin ja esimerkiksi saada käyttöösi monipuolisemmat hakuvalinnat, suosittelemme Digitointipalvelujamme.

Hyödyt

Arkistoskannauksen jälkeen kaikki dokumenttisi ovat saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Näin säästät aikaa ja rahaa, kun tietojen hakukustannukset laskevat ja kun riski kadonneista tiedoista ja niihin liittyvistä kuluista poistuu.

Ei enää hukassa olevia dokumentteja ja niistä aiheutuvia kuluja, mapittamista tai kalliita arkistointitiloja ja -kalusteita. Olipa fyysinen arkistosi hajallaan tai kuinka iso tahansa, voimme siirtää sen sähköiseen muotoon. Digitaalinen arkisto säästää rahaa ja tilaa.

  • Säästä aikaa ja rahaa

  • Välty dokumenttien hukkumiselta ja kalliilta kuluilta

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?