Hallitse dokumentteja sähköisesti

Digitalisoinnin edistymisestä huolimatta yritysten liiketoimintaprosesseihin liittyy yhä paljon asiakirjojen manuaalista käsittelyä ja hallintaa. Papereiden manuaalista käsittelyä sekä tietojen etsimistä ja syöttämistä edellyttävät prosessit hidastavat työnkulkua, aiheuttavat kustannuksia ja vaikuttavat merkittävästi koko prosessin laatuun ja työnkulkuun. Posti tarjoaa kattavat ratkaisut dokumenttien kokonaisvaltaiseen hallintaan.

  • Vaivatonta digitaalisten dokumenttien hallintaa

  • Kustannustehokasta sähköistä arkistointia

  • Saumaton ja turvallinen integrointi eri järjestelmiin

Sähköinen arkistointi eArchive

eArchive mahdollistaa kaikkien dokumenttien sähköisen arkistoinnin samassa paikassa. Helppokäyttöisen verkkokäyttöliittymän avulla arkistointi hoituu nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Arkistoskannaus

Arkistoskannaus on palvelu, jossa muutetaan olemassa oleva paperiarkisto digitaaliseksi. Paperit skannataan ja kuviin lisätään metatiedot, joiden avulla tiedot on jatkossa helppo löytää sähköisestä arkistosta.

Sähköinen allekirjoitus eSign

eSign on palvelu, jonka avulla voit allekirjoittaa dokumenttejasi sähköisesti. eSign mahdollistaa sähköisen allekirjoittamisen tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Palvelu tukee vahvaa sähköistä tunnistautumista, kosketusnäyttöä ja tekstiviestivahvistusta.