Skip to main content
Ilman sopimusta

Sähköinen kirje

Toimita kirjeesi tunnistetusti ja turvallisesti vastaanottajalle käyttämällä OmaPostin sähköistä postilaatikkoa.

Sähköinen kirje tuo säästöä sekä mahdollistaa paremman asiakaspalvelun ja brändinäkyvyyden. Kun vastaanottaja saa kirjeensä haluamallaan tavalla, myös asiakastyytyväisyys kasvaa. OmaPosti on nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen.

  • OmaPosti laskee kustannuksia
  • OmaPosti parantaa asiakastyytyväisyyttä
  • OmaPosti kasvattaa brändisi näkyvyyttä
Sähköisten kirjeiden lähettäminen

Voit lähettää esimerkiksi laskut, laboratoriotulokset ja palkkalaskelmat OmaPostin sähköiseen postilaatikkoon. OmaPosti sopii hyvin myös viranomaiskäyttöön. E-kirjeen sisältö ja ulkoasu ovat samat kuin paperisessa kirjeessä. Lisäksi voit liittää E-kirjeisiin monia toiminnallisuuksia, kuten linkit lisätietoihin ja verkkokauppaan.

Saat OmaPostin omalta informaatiologistiikan operaattoriltasi. Yhteistyössä OmaPostin kanssa ovat: Apix Messaging Oy, CGI Suomi Oy, Edita Prima Oy, Evry AB, Hansaprint Oy, Liaison Technologies Oy, OpusCapita Oy, Posten Åland Ab, Ropo Capital Oy, PostNord Strålfors Oy, Tieto Finland Oy, YAP Solutions Oy.

Ota yhteyttä

Sähköisten kirjeiden vastaanottaminen OmaPostiin

Postin Verkosto-palvelu tarjoaa yrityksesi käyttöön veloituksetta sähköisen postilaatikon. Voit saada sinne suurimman osan yrityksesi kirjeistä ja laskuista sähköisessä muodossa.

Sähköisen postilaatikon hyödyt

  • Saat postit päiväpostia nopeammin
  • Saapuneista posteista tulee ilmoitus sähköpostiisi
  • Selkeä arkisto
  • Automaattinen eräpäivämuistutus
  • Ympäristöystävällisyys

Yritysten sähköinen postilaatikko toimii samalla tavalla kuin kuluttajille tartyksenkoitettu OmaPosti. OmaPosti on sähköinen postilaatikko ja arkisto netissä. Se on maksuton palvelu kaikille yli 15-vuotiaille suomalaisille, joiden osoite on Postin osoitetietojärjestelmässä.

Ota palvelu käyttöön

Saat sähköisen postilaatikon käyttöösi osana maksutonta Verkosto-palvelua. Tarvitset yrityksesi nimenkirjoitusoikeuden ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Rekisteröidy Verkostoon