Näytä kaikki artikkelit

Koristele kukilla, nätimmäksi nauhalla

Kukilla ja nauhoilla saat tavallisenkin lahjapaperin päälle näyttävän lopputuloksen. Ujuta osa lahjasta ovelasti kääröjen päälle vihjeeksi sisällöstä!

  1. Saat ylellisen paketin, kun korvaat perinteisen lahjanarun leveällä satiininauhalla. Kynttilät ovat osa lahjaa ja koristavat pakettia sävy sävyyn.

  2. Pienikin paketti saa persoonallisen ilmeen, kun sen käärii kuviolliseen lahjapaperiin. Juhlavuutta lisää pieni kuusenkoriste.

  3. Näyttävä paketti syntyy, kun koristelet sen eri levyisin satiini- ja samettinauhoin. Paketin kruunaa kaunis kuusenkoriste.

  4. Tee pyöreästä paketista hauska karkkikäärö. Sahalaitaiset hapsut ja punainen ribbinaru antavat toteutukselle leikkisän ilmeen. Hapsut on tehty harkkosaksilla, mutta tavallisillakin saksilla saa hauskaa jälkeä.

  5. Valkoisesta kopiopaperista taiteltu päällinen antaa paketille modernin ilmeen. Vahakukan oksa ja pakettikortti viimeistelevät kolmiulotteisen käärön.

  6. Hyödynnä vanha vyönsolki lahjapaketin hienostuneena yksityiskohtana. Solkeen kiinnitetty eukalyptuksen oksa tuo ripauksen ylevyyttä.

  7. Kietaise ylijäänyt kangastilkku paketin ympärille. Kaunis hapsureuna saa jäädä esille. Päällä olevat tupsut voi myöhemmin käyttää joulukoristeina.

Paketit matkaan

Pakkaa lahjapaketti huolella ennen lähettämistä.

Valitse lähetyksellesi oikean kokoinen pakkauslaatikko, jossa sisältö ei pääse liikkumaan. Käytä tarvittaessa kuplamuovia, styroksia tai vaahtomuovia täyteaineena.

Postilta löytyy kattava valikoima pakkausmateriaaleja, joilla viimeistelet lähetyksesi.

Lähetät paketin helpoimmin ja edullisimmin maksamalla postimaksun OmaPosti-sovelluksessa tai Postin verkkosivuilla. Esimerkiksi suosittu S-paketti maksaa 6,90 euroa. Voit jättää paketin mihin tahansa Postin automaattiin tai toimipisteeseen.

Lisätietoa paketin lähettämisestä.