Näytä kaikki tiedotteet

Postin palvelupiste Sale Yli-Iissä suljetaan 28.9.

Postin palvelupiste Sale Yli-Iissä suljetaan keskiviikkona 28.9. kello 14, koska Sale Yli-Iin ja Postin välinen sopimus päättyy.

Salessa palvelee jatkossakin Postin pakettiautomaatti, josta voit noutaa ja lähettää valmiiksi netissä maksettuja paketteja. Voit myös ostaa kaupasta postimerkkejä. Kirjelaatikko jää nykyiselle paikalleen kaupan edustalle.

Saat täydet postipalvelut torstaista 29.9.2022 lähtien postista, joka palvelee Metkatuotteen myymälässä osoitteessa Haminantie 4, 91100 II. Voit hakea postista sinne saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä.

Posti 91100 II palvelee Metkatuotteen myymälän aukioloaikoina: • maanantaista perjantaihin kello 10–17.

Muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Suurin osa postiasioinnista on nykyään paketin noutamista, mikä onnistuu entiseen tapaan Sale Yli-Iin pakettiautomaatilla kaupan aukioloaikoina. Pakettisi saapuu Yli-Iin Salen automaattiin, kun valitset sen noutopaikaksi verkkokaupan kassalla.

Voit tarkistaa kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat osoitteessa posti.fi/kartta.

OmaPostissa voit seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lisätiedot: posti.fi/omaposti.