Näytä kaikki tiedotteet

Postin saa ohjattua perille myös kesälomalla

Postia tulee myös kesällä, olit sitten mökillä, reissussa tai etätyöosoitteessa. Loma-ajan postin jakelumuutokset kannattaa tilata hyvissä ajoin.

Postin voi ohjata toiseen osoitteeseen tai keskeyttää

Postin jakaman, postilaatikkoon tai -luukkuun saapuvan postin voi siirtää toiseen osoitteeseen tai keskeyttää loman ajaksi. Postin siirto ei koske varhaisjakeluna jaettavia sanomalehtiä, vaan niiden jakelusta mökkiosoitteeseen voi sopia oman lehden asiakaspalvelun kanssa.

Jos vietät aikaa usein kahdessa eri osoitteessa, voit ilmoittaa Postille tiedoksi rinnakkaisosoitteen.

Mökillä postin vastaanottamista voi helpottaa sopimalla postilaatikon sijainnista Postin kanssa lähilaatikko-palvelun avulla.

Lisätietoa loma-ajan postinjakeluun liittyvistä palveluista löydät nettisivuiltamme. Huomaathan, että palvelut eivät koske pakettitoimituksia lukuun ottamatta pikkupaketteja, jotka mahtuvat ja toimitetaan postilaatikkoon tai -luukkuun.

Paketit kulkevat ensisijaisesti valittuun noutopisteeseen

Paketit toimitetaan aina ensisijaisesti siihen noutopisteeseen, jonka valitset verkkokaupan kassalla. Jos siirrät tai keskeytät postinjakelun, muutos ei vaikuta pakettien toimitukseen.

Oma noutopiste -palvelu kannattaa kytkeä pois päältä OmaPostin asetuksista, jos vietät lomaa toisella paikkakunnalla. Tällöin paketit toimitetaan sen mukaan, mitä osoitekortissa lukee.