Näytä kaikki tiedotteet

Posti avaa K-Supermarket Kontumarketiin uuden pakettiautomaatin, itsepalvelupäätteen ja noutopisteen

Posti avaa perjantaina 1.7.2022 K-Supermarket Kontumarketiin (Keinulaudankuja 4, 00940 Helsinki) uuden aiempaa isomman pakettiautomaatin, itsepalvelupäätteen ja noutopisteen, joka palvelee kaupan kassan yhteydessä.

K-Supermarket Kontumarketin uudella pakettiautomaatilla, itsepalvelupäätteellä ja noutopisteessä voi asioida kaupan aukioloaikoina maanantaista lauantaihin kello 7–22 ja sunnuntaisin kello 9–22.

Itsepalvelupäätteellä voi lähettää paketteja ja kirjattuja kirjeitä sekä palauttaa verkkokauppalähetyksiä. Lähetysten maksut voi hoitaa pankki- tai luottokortilla.

Nykyinen Postin palvelupiste palvelee K-Supermarket Kontumarketin kahviossa torstaihin 30.6. asti, minkä jälkeen postipalvelut saa kaupan kassan noutopisteestä.

Kirjattavat kirjeet voi noutaa perjantaista 1.7. lähtien K-Citymarket Eastonissa palvelevasta postista 00930 HELSINKI (Gotlanninkatu 13) kaupan aukioloaikoina.

Saat paketin perille sujuvasti, jos valitset verkkokaupassa paketin noutopaikaksi K-Supermarket Kontumarketin pakettiautomaatin tai noutopisteen.