Näytä kaikki tiedotteet

OmaPosti-käyttäjät saavat saapumisilmoituksen jatkossa OmaPosti-sovellukselta

Posti tekee muutoksia OmaPosti-käyttäjien saapumisilmoituksiin kesäkuun aikana. Jatkossa saapumisilmoituksen lähettää OmaPosti-sovellus, jos sovellus on käytössä ja sille on annettu lupa lähettää ilmoituksia. Tässä tapauksessa saapumisilmoitusta ei enää lähetetä tekstiviestinä.

Posti karsii OmaPosti-käyttäjien päällekkäisiä saapumisilmoituksia, jotta vastaanottaminen olisi selkeämpää. Saapumisilmoitus lähetetään, kun paketin tai kirjeen voi noutaa Postin pakettiautomaatista tai palvelupisteestä. OmaPosti-käyttäjät ovat tähän asti saaneet ilmoituksen useasta eri kanavasta yhtä aikaa.

Näin saapumisilmoitus toimitetaan jatkossa:

  1. Saapumisilmoitus tulee OmaPosti-mobiilisovellukseen, jos vastaanottaja käyttää sovellusta ja on antanut luvan lähettää ilmoituksia sekä puhelimen että OmaPosti-sovelluksen asetuksista. Saapumisilmoitusta ei enää lähetetä tekstiviestinä.

  2. Saapumisilmoitus tulee yhä tekstiviestinä, jos vastaanottaja ei käytä OmaPosti-sovellusta tai ei ole antanut sille lupaa lähettää ilmoituksia.

Saapumisilmoitus lähetetään yhä myös sähköpostitse. Lisäksi kaikki vastaanottajat saavat muistutuksen, jos lähetystä ei ole noudettu kolmen päivän aikana.

Muutoksen syynä on asiakkailta saatu palaute päällekkäisistä ilmoituksista. Posti tulee jatkossakin vähentämään lähetettävien tekstiviestien määrää.

OmaPosti-sovelluksen ilmoitusasetukset voi tarkistaa ja halutessaan muuttaa oman puhelimen asetuksista.