Näytä kaikki tiedotteet

K-Market Noljakan posti muuttuu paketin noutopisteeksi 1.9.

Noljakan postipalveluihin on tulossa muutoksia syyskuun alussa. K-Market Noljakka palvelee täyden palvelun postina osoitteessa Noljakankaari 1–3, 80140 JOENSUU keskiviikkoon 31.8.2022 kello 17 saakka.

Avaamme Noljakan K-Marketiin torstaina 1.9. Postin paketin noutopisteen. Noutopisteeseen voi tilata pakettilähetyksiä ja sieltä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä ja asiakaspalautuslähetyksiä. Noutopisteessä myydään myös postimerkkejä. Kirjelaatikko jää nykyiselle paikalleen kaupan eteen.

Postin paketin noutopiste palvelee K-Market Noljakan aukioloaikoina: • maanantaista perjantaihin kello 7–21 • lauantaisin kello 8–21 • sunnuntaisin kello 10–20.

Täydet postipalvelut saa torstaista 1.9. lähtien postista, joka palvelee Kauppakadun S-marketissa osoitteessa Kauppakatu 29, 80100 JOENSUU. Postista voi hakea saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä. Sieltä saa henkilökohtaista palvelua myös lähetysten hinnoitteluun.

Posti 80100 JOENSUU palvelee Kauppakadun S-marketissa: • maanantaista perjantaihin kello 7–22 • lauantaisin kello 7–21 • sunnuntaisin kello 11–21.

Muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Kaikkien Postin automaattien sijainnit Joensuussa ja muualla maassa voi tarkistaa osoitteessa posti.fi/kartta. OmaPostissa voi seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lisätiedot: posti.fi/omaposti.