Näytä kaikki tiedotteet

Rahtilähetysten aikataulut joulunaikaan

Merkittävä osa yrityslähettäjistä ja -vastaanottajista (esim. valmistavasta teollisuudesta) on suljettuna joulun välipäivät ja uudenvuoden aaton. Varmistathan, että lähetät rahtilähetyksesi ajoissa, jotta se tavoittaa vastaanottajan haluamanasi aikana. Rahtilähetys tulee olla noudettuna viimeistään keskiviikkona 19.12.2018, jotta se ehtii jouluksi perille.

Elintarvike-, lääke-, juoma- ja varaosalähetykset sekä kotijakeluna toimitettavat rahtilähetykset jaetaan kaikkina arkipäivinä. Muut rahtilähetykset jaetaan 27. -28.12. ja 31.12. vain taajamissa, joista on noutoliikennettä ja vastaanottavat yritykset ovat avoinna. Jakelun kattavuus vaihtelee paikkakunnittain.

Joulun ja uudenvuoden välissä mekin rauhoitumme

Postin rahtiverkosto ja terminaalit toimivat kaikkina arkipäivinä, mutta jakeluliikennettä hoidetaan rajoitetusti joulun ja uudenvuoden välissä. Yleiset toimitusaikalupaukset eivät ole voimassa arkipyhäviikoilla.

Joulun tärkeät päivät:

  • Varmista lähetyksesi jouluksi perille – tee kuljetustilaus viimeistään keskiviikkona 19.12 .2018 samana päivänä noudettaville lähetyksille.
  • Perjantaina 21.12. tehty tilaus jaetaan joulun jälkeen.
  • 27.12., 28.12. ja 31.12. noutoliikenne hoidetaan tilausten mukaisesti ja jakelu tehdään rajoitetusti.
  • Keskiviikkona 2.1.2019 jatkuu toiminta normaalien aikataulujen mukaisesti.

 

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, ole yhteydessä omaan myyjääsi tai lähetä viesti yritysasiakaspalvelu@posti.com – me vastaamme