Näytä kaikki tiedotteet

Varhaisjakelun edistymistä voi nyt seurata OmaPostissa

OmaPosti-palvelu sai huhtikuussa uuden ominaisuuden, varhaisjakelun seurannan. Toiminto on tarkoitettu varhaisjakeluna toimitettavien päivälehtien tilaaja-asiakkaille. Asiakkaan on nyt mahdollista seurata OmaPosti-palvelussa varhaisjakelun edistymistä asiakkaan omalla jakelualueella.

Varhaisjakelun seurannan kautta asiakas pystyy seuraamaan jakelun valmistumista ja saa tietoa mahdollisesta jakeluhäiriöstä tai jakelun viivästymisestä. Myös lehden puuttumisesta voi ilmoittaa asiakaspalveluun seurannan kautta. Ilmoitus välittää automaattisesti tarvittavat tiedot jakeluongelmasta valitsemallesi lehdelle.

"Tämän uuden ominaisuuden avulla haluamme palvella varhaisjakelun asiakkaita entistä tehokkaammin. Jos seuranta kertoo jakelun alueella päättyneen, mutta asiakas ei ole saanut vielä lehteään, hänen ei tarvitse soittaa erikseen asiakaspalveluun, sillä pelkkä ilmoitus OmaPostin sovelluksessa riittää.", kertoo Kimmo Kauranen Postin lehtipalveluista.

Uuden seurantapalvelun piirissä on yli 100 suomalaista varhaisjakelussa jaettavaa sanomalehteä.

Mistä varhaisjakelun seuranta löytyy OmaPostissa?

OmaPosti-palvelua voi käyttää Postin mobiilisovelluksella tai Internet-selaimella. Palvelu tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia käyttäjilleen. OmaPosti-sovellus on ladattavissa App Storesta tai Google Play Storesta. Sovellus löytyy hakusanalla OmaPosti. 

Varhaisjakelun seuraaminen OmaPostissa on varsin yksinkertaista. Kun käytät OmaPostia selaimessa, klikkaa auki vasemman reunan valintapaneeli. Paneelin kohdasta "Posti.fi-palvelut" saat avattua palveluluettelon, jonka kolmannelta paikalta löytyy jakeluauton symbolilla merkitty kohta "Varhaisjakelu". Sitä klikkaamalla näet varhaisjakelun sen aamun tilanteen ja pääset antamaan palautetta jakelun onnistumisesta valitsemallesi päivälehdelle.

OmaPosti-palvelun sovelluksessa varhaisjakelun seuranta löytyy vasemmasta yläkulmasta avautuvan valintapaneelin Palvelut-listan lopusta. Kuten selaimessa, myös sovelluksessa näet varhaisjakelun tilanteen omalla jakelualueellasi ja pääset parilla klikkauksella lähettämään palautetta valitsemallesi lehdelle.