Näytä kaikki tiedotteet

Postinjakelureitteihin muutoksia Hirvensalmella ja Mikkelissä

Posti muokkaa postinjakelureittejä Hirvensalmella ja Mikkelissä (postinumerot 51620 Mikkeli - 52620 Kuitula).

Reittimuutokset vaikuttavat postin jakeluaikaan. Osalla postinsaajista jakelun ajankohta myöhentyy 1-2 tuntia nykyisestä 5.2.2020 alkaen.

Tavoitteena on vakiinnuttaa uudet jakeluajat helmikuun aikana. Muutoksen alkuvaiheessa jakeluajoissa voi näkyä enemmän vaihtelua, kun uudet jakelureitit eivät ole jakajillemme vielä tuttuja.

Oikeat ja tarkat osoitetiedot postilähetyksissä varmistavat postinkulun

Postinlajittelijoiden ja jakajien työtä helpottavat oikeat osoitemerkinnät postilähetyksissä ja myös postilaatikoissa. Posti kulkee sujuvasti, kun lähetyksissä on täydelliset vastaanottaja- ja osoitetiedot. Virheellinen tai puutteellinen osoite vaikeuttaa ja hidastaa sekä postinkäsittelyä että jakelua.

Postilähetyksen osoitetietoon kuuluvat vastaanottajan nimi, kadun tai tien nimi, talon numero, portaan tunnus ja huoneiston numero sekä postinumero ja postitoimipaikan nimi. Postin lähettäjälle on hyvä ilmoittaa oikea ja täydellinen osoite ja korjata puutteellinen tai virheellinen osoitetieto.

Jakelun sujuvuuden takia myös postilaatikkoon on tärkeää merkitä selkeästi luettavissa oleva osoitetieto, myös talon numero.