Näytä kaikki tiedotteet

Ouluun lisää automaatteja, Raksilan K-Citymarket aloittaa postipalvelujen tarjoamisen tammikuussa

Postin Hallituskadun myymälän palvelut siirtyvät K-Citymarket Raksilaan tammikuussa. Postin palvelut laajenevat Oulussa jo jouluksi. Ouluun avataan marras-joulukuussa useita uusia pakettiautomaatteja, joista voi vastaanottaa ja lähettää paketteja. Posti avaa lisäksi Oulussa joulun pakettisesonkiin seitsemän väliaikaista noutopistettä kumppaniyrityksissä.

K-Citymarket Raksila aloittaa postipalvelujen tarjoamisen 28.1.2019. K-Citymarket tarjoaa postipalveluille aiempaa laajemmat aukioloajat viikon jokaisena päivänä. Myös entistä tiheämpi automaattiverkosto ja Postin digitaaliset palvelut mahdollistavat sujuvan asioinnin silloin, kun asiakkaille sopii. Postimerkkejä myyvät useimmat kaupat ja kioskit.

Postipalvelut saa K-Citymarket Raksilasta 28.1.2019 klo 10 alkaen, os. Tehtaankatu 5
Aukioloajat: ma-la 8-21, su 10-21

Postin myymälä Hallituskadulla suljetaan vuokrasopimuksen päättymisen vuoksi. Se palvelee 25.1.2019 klo 14 asti. Alueen asiakkaat saavat lähempänä muutosta tiedon kotiin kirjeellä.

Oulun pakettiautomaattiverkosto kasvaa jouluksi kahdeksalla automaatilla

Postiasioinnista suurin osa koskee pakettien noutamista. Postin pakettiautomaatti on suosituin tapa vastaanottaa verkkokauppalähetyksiä, sillä noutaminen käy sekunneissa. Postin automaattiverkosto on entistä tiheämpi tänä jouluna Oulussa, kun 23 pakettiautomaatin verkosto kasvaa kahdeksalla automaatilla. Uudet automaatit asennetaan marras-joulukuun aikana.

Automaateista voi myös lähettää paketteja maksamalla postimaksun etukäteen verkkopalvelussa. Paketin voi jättää verkosta saadulla Helposti-koodilla automaattiin tai postiin. Automaatin voi saada myös omaan taloyhtiöön tai yrityksen kiinteistöön.

Oulun uudet pakettiautomaatit:

Kauppakortteli Pekuri, Kauppurienkatu 10, 90100 OULU
LIDL Oulu Keskusta, Isokatu 51, 90100 OULU            
K-Supermarket Kaijonharju, Sammonkatu 16, 90570 OULU
Puuilo Vasaraperä, Pauketie 2, 90410 OULU
LIDL Paljekuja, Paljekuja 5, 90140 OULU
Tokmanni Toppila, Kansipojantie 1, 90520 OULU
K-Supermarket Toppila, Satamatie 26, 90520 OULU
Puuilo Rusko, Konetie 4, 90630 OULU

Joulun ajan noutopisteet täydentävät palvelua

Verkkokauppa moninkertaistaa pakettimäärän joulusesongissa. Posti täydentää joulun ajaksi verkostoa myös väliaikaisilla noutopisteillä, jotka varmistavat sujuvan pakettiliikenteen. Oulussa verkostoa täydennetään seitsemällä joulun ajan noutopisteellä. Niihin ohjataan lähetyksiä, jos ne eivät mahdu varsinaiseen alueen palvelupisteeseen joulun volyymipiikin vuoksi. Saapumisilmoitus kertoo asiakkaalle aina lähetyksen noutopaikan.

Joulun ajan noutopisteet:

K-Citymarket Kaakkuri, Metsokankaantie 5, 90420 OULU
K-Market Kastelli, Ranta-Kastellintie 2-4 A, 90230 OULU
XXL Sports & Outdoors, Alasintie 8, 90400 OULU
K-Market Tuira, Valtatie 61, 90500 OULU
K-Market Koskela, Tullimiehentie 2, 90560 OULU
K-Supermarket Ritaharju, Rita-aukiontie 2, 90540 OULU
K-Rauta Ojan rauta Rusko, Tapsitie 5, 90630 OULU

Valinnanvaraa pakettien noutopaikoissa

OmaNoutopiste-valinnalla asiakas voi ohjata paketteja sopivimpaan pakettiautomaattiin tai postiin arkireittinsä varrella tai lomalla vaikkapa mökkipaikkakunnalle. Valinnan voi tehdä OmaPosti-sovelluksella tai verkossa posti.fi/ohjaus.

Pakettien postimaksun voi maksaa edullisimmin etukäteen OmaPosti-sovelluksella tai verkossa. Valmiiksi maksetun paketin voi jättää nopeasti pakettiautomaattiin tai mihin tahansa postiin Helposti-koodilla, eikä osoitekorttia tarvitse täyttää, lisätietoa posti.fi/lahettaminen.

Kaikki Postin nykyiset palvelupisteet näkyvät kartalla: posti.fi/postit.