Näytä kaikki tiedotteet

Osa kirjelähetyksistä viivästyy osassa maata vuorokaudella laiterikon vuoksi

Helsingin postikeskuksen lajittelun kautta kulkevista kirjelähetyksistä osa viivästyy vuorokaudella yöllä tapahtuneen laiterikon vuoksi. Vika on nyt saatu korjattua. Tänään jaettavaksi tarkoitetut kirjeet jaetaan vastaanottajille huomenna.

Viive koskee kirjelähetyksiä, jotka lajitellaan Helsingissä määränpääosoitteensa mukaisesti. Suurin osa kirjeistä on osoitettu Etelä-Suomen postinumeroalueille, osa muualle maahan. Viive ei koske paketteja tai muita Postin kautta kulkevia lähetyksiä.

Pahoittelemme laiterikosta aiheutunutta viivettä.

Helsingin postikeskus on Suomen vilkkain lajittelukeskus, jossa lajitellaan postit Varsinais-Suomesta, Uudeltamaalta, Hämeestä ja Etelä-Karjalasta. Postikeskuksen kautta kulkee päivittäin yhteensä noin 3 miljoonaa kirjettä, aikakauslehteä ja suoramarkkinointilähetystä. Helsingin postikeskus on noin 1000 postilaisen työpaikka, joka tarjoaa erityisesti joulun aikaan ja kesäisin töitä myös yhteensä lähes 1000 kausityöntekijälle.

Postin lajitteluverkkoon kuuluvat lisäksi modernit lajittelukeskukset Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa sekä muun muassa verkkokauppalähetysten ja pakettien lajitteluun erikoistuneet logistiikkakeskukset Vantaalla ja Liedossa.