Näytä kaikki tiedotteet

Lisää läpinäkyvyyttä paketin matkaan: lähettäjälle tieto paketin noudosta

Nyt paketin vastaanottajan lisäksi myös lähettäjä voi seurata paketin matkaa Postin mobiilisovelluksen avulla. Mobiilisovellus näyttää automaattisesti myös tiedon, kun vastaanottaja on noutanut paketin.

-  Palvelu lisää läpinäkyvyyttä paketin kulkuun lähettäjältä vastaanottajalle. Usein lähettäjälle on olennaista saada tieto, milloin esimerkiksi joululahjaksi tarkoitettu paketti on noudettu, toteaa Kati Nevalainen Postista.

Postin mobiilisovellus on ilmainen. Sovellus on ladattavissa iOS-, Android- ja Windows Phone -käyttöjärjestelmille. Nevalainen toteaa, että yli 50 % Postin henkilöasiakkaista ostaa paketin postituksen digitaalisesti joko Postin mobiilisovelluksen avulla tai Postin verkkosivuilta.

- Postin mobiilisovelluksen avulla paketin postitushinta on edullinen. Suosittelen tätä lähettämispalvelua lämpimästi.

Näin palvelu toimii:

  • Rekisteröidy tai kirjaudu Postin mobiilisovelluksen käyttäjäksi ja valitse "Lähetä paketti tai kirje". Matkapuhelinnumerosi tallentuu automaattisesti palveluun.
  • Kun olet maksanut paketin postitusmaksun, kirjoita paketin päälle niin oma kuin vastaanottajan nimi, osoite ja matkapuhelinnumero sekä maksun yhteydessä saamasi Helposti-koodi. Vie paketti pakettiautomaattiin tai osta paketille "Nouto"-palvelu, jolloin Posti noutaa paketin kotoasi ja toimittaa vastaanottajalle.
  • Voit tämän jälkeen seurata sekä sinulle tulossa olevien että lähettämiesi pakettien matkaa automaattisesti. Kun sallit ilmoitukset, sovellus lähettää tiedon, kun paketti on kuljetuksessa, noudettavissa ja kun paketti on noudettu.
  • Mobiilisovelluksessa on myös maksuton osoitekirja, jonne voit tallentaa vastaanottajien yhteystiedot. Näin paketin lähettäminen nopeutuu edelleen, koska osoite- ja puhelinnumerotiedot tulevat pakettitietoihin automaattisesti.
  • Kun postitat pakettisi Postin mobiilisovelluksen avulla, lähetyshinnat ovat edullisia.

 

Lisätietoa paketin lähättämisestä: posti.fi/lahettaminen