Pienyrityksen asiointikanava verkossa

Tarjoamme käyttöösi monipuoliset verkkopalvelut laskujen ja kirjeiden lähettämiseen sekä sähköisten viestien vastaanottamiseen.

Verkoston palvelut sinulle

  • Lähetät kirjeitä ja laskuja postitse ja sähköisesti.

  • Saat sähköisen postilaatikon kirjeiden ja laskujen vastaanottamiseen ja arkistointiin.

  • Vuokraat yrityksellesi postilokeropalvelun.

Uusi asiakas? Rekisteröidy ja pääset heti käyttämään palveluita. Tarvitset yrityksesi nimenkirjoitusoikeuden ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Asiointitili on helppo maksutapa

Asiointitili on käytössäsi heti, kun rekisteröidyt asiakkaaksi. Tililtä maksat käyttämäsi palvelut ilman erillisiä laskuja. Myös pienten kertaostosten maksaminen on helppoa. Tilitapahtumia voit seurata koko ajan ja palvelujen käytöstä saat sähköiseen postilaatikkoosi tositteen kirjanpitoa varten.

Siirrä rahaa asiointitilille verkkomaksuna. Verkkomaksu näkyy asiointitilillä saman tien.

Näin otat palvelun käyttöön

Rekisteröidy ja pääset heti käyttämään palveluita. Tarvitset yrityksesi nimenkirjoitusoikeuden ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

1.Tunnistaudu Tunnistautuminen tapahtuu Signom-palvelussa henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Sinulla pitää olla sen yrityksen nimenkirjoitusoikeus, jolle haluat ottaa Verkoston käyttöön. Tunnistaminen tarvitaan, koska Verkosto sisältää yrityksesi sähköisen postilaatikon kirjeiden ja laskujen vastaanottamista varten.

2.Rekisteröidy Kun tunnistautuminen on valmis, siirryt Verkoston rekisteröitymiseen. Hyväksy ehdot ja täytä pyydetyt tiedot.

3.Aloita käyttö Olet nyt valmis aloittamaan Verkoston käytön. Käytä jatkossa palveluun kirjautumisessa sähköpostiosoitettasi ja valitsemaasi salasanaa.