Visa alla artiklar

Dekorera med blommor, vackrare med band

Med blommor och band får du ett vackert resultat även ovanpå vanligt presentpapper. Sätt en del av presenten smart ovanpå presentpappret som ett tips om innehållet!

  1. Du får ett lyxigt paket när du ersätter det traditionella presentsnöret med ett brett silkesband. Ljusen är en del av presenten och de pryder paketet så att färgerna matchar.

  2. Även ett litet paket får ett personligt uttryck när det slås in i mönstrat presentpapper. En liten julgransdekoration gör paketet mer festligt.

  3. Ett vackert paket skapas när du dekorerar det med silkes- och sammetsband av olika storlekar. En vacker julgransdekoration kröner paketet.

  4. Gör en rolig godisrulle av ett runt paket. Tandade tofsar och ett rött bandsnöre ger paketet ett lekfullt uttryck. Tofsarna är gjorda med sicksacksax men det är möjligt att göra roliga tofsar även med en vanliga sax.

  5. En översida med vikt, vitt kopieringspapper ger paketet ett modernt uttryck. En kvist av en vaxblomma och ett paketkort kompletterar det tredimensionella paketet.

  6. Använd ett gammalt bältesspänne som en elegant detalj i presentpaketet. En kvist av eukalyptus som har fästs i bältesspännet ger lite lyx åt paketet.

  7. Sprid resten av tyget runt paketet. Den vackra tofskanten får sticka ut. Tofsarna på paketet kan senare användas som juldekorationer.

Iväg med paketen

Förpacka presentpaketet noggrant innan du skickar det.

Välj en förpackningslåda i rätt storlek för din försändelse så att innehållet inte kan röra sig i förpackningen. Vid behov kan du använda bubbelplast, cellplast eller skumgummi som utfyllnad.

Posti har ett omfattande urval av förpackningsmaterial med vilka du kan komplettera din försändelse.

Du skickar paketet enklast och förmånligast när du betalar portot via OmaPosti-appen eller på Postis webbplats. Till exempel det populära S-paketet kostar 6,90 euro. Du kan lämna in paketet i vilken som helst av Postis automater eller serviceställen.

Mer information om sändning av paket.