Frimärken

Du behöver ett frimärke om du skickar ett vanligt postkort. Du kan köpa frimärken i postkontoren och Postis webbutik, kiosker och kassorna i de flesta matbutiker samt i bokhandlar och varuhus.

Fixvärdemärke

Köp mer på en gång! Du kan använda de stilfulla fixvärde- märkena som porto år efter år.

Inrikes Fixvärdemärkets valör

Fixvärdemärkets valör och försäljningspris motsvarar portot på ett brev inom landet som väger högst 50 gram. Valören för ett inrikes fixvärdemärke är 1,95 €.

Alla fixvärdemärken för 1:a och 2:a klass duger alltid som sådana när man skickar inrikes brev. Deras värde är samma med inhemska fixvärdemärket.

Utrikes fixvärdemärkets valör

Utrikes fixvärdemärke gäller som porto för Priority-brev och -kort upp till 20 gram från Finland till utlandet. utrikes fixvärdemärkets valör är 2,05 €

Fixvärdemärke för julhälsningar

Gäller som porto för julhälsningar upp till 50 gram i Finland. Priset och den sista inlämningsdagen meddelas årligen. Julhälsningar som skickas inom utsatt tid levereras till mottagarna före jul. Pris 1,40 €

Planera ett personligt frimärke

Personliga frimärken görs med bilder som du själv valt. Det är unikt, individuellt och gör att ditt meddelande uppmärksammas.

Ett ark med Personliga frimärken innehåller 10 Inrikes fixvärdemärken. Priset för personligt frimärke är 29,00€/ark (2,90€/frimärke).

Innehållsbegränsningar

Posti Ab kan förkasta en bild om den inte uppfyller kraven för personligt frimärken. Kunden får ett meddelande per e-post om en bild förkastas. Du kan byta bild på din beställning, och din beställning skickas för utskrift när den nya bilden har godkänts. Obs! Betala inte din beställning på nytt i samband med ett byte av bild!