Postimerkit

Sopiva postimerkki kruunaa lähetyksesi

Postimerkeissä tallentuu aikakausien suuria hetkiä, muistoja ihmisistä sekä erikoisia ilmiöitä ja pieniä asioita. Sopiva postimerkki viimeistelee lähetyksesi tavalla, joka huomataan.

Ikimerkit

Selaa postimerkkejä verkkokaupassa!

Kaikki ikimerkit kelpaavat ostoajankohdasta riippumatta ikuisesti. Ikimerkkejä voi käyttää maksuarvostaan myös muihin kirjeisiin.

Ikimerkkien arvot:  kotimaan ikimerkki 1,50 €, ulkomaan ikimerkki 1,60 € ja joulutervehdyksen ikimerkki 1,05 €.  Myös 1. luokan ja 2. luokan ikimerkit kelpaavat postittamiseen yhä sellaisenaan. Ne ovat saman arvoisia kuin kotimaan ikimerkki, eli 1,50 €.  

Suunnittele postimerkkisi itse

Kasvata viestisi huomioarvoa omakuvapostimerkillä! Sen suunnittelu on helppoa, tarvitset vain valokuvan. Kruunaa omakuvamerkillä kortit ja kirjeet - tai anna suunnittelemasi postimerkit lahjaksi! Saat halutessasi arkille myös omavalintaisen tekstin; tervehdyksen, onnentoivotuksen tai vaikkapa oman runon.

Omakuvapostimerkit ovat kotimaan ikimerkkejä. Postimerkit myydään 10 kappaleen arkeissa. Yhden arkin hinta on 24,00 euroa (2,40 euroa/merkki).