Skip to main content

Kansainvälisen verkkokaupan paras kumppani

Kun kansainvälisen verkkokaupan kumppaninasi on Posti, verkkokauppasi kasvu ei törmää maiden rajoihin tai toimitusaikoihin.

Kenelle palvelu sopii?

Kansainvälistymistä tavoittelevalle verkkokauppiaalle

Hyödyt

Palvelujemme avulla voit toimittaa tuotteita helposti ja nopeasti verkkokauppasi asiakkaille niin Euroopassa, Venäjällä kuin Aasiassakin.

Verkkokauppa kasvaa kaikkialla maailmassa. Se avaa myös suomalaisille kauppiaille uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Saat meistä kumppanin kansainvälistymiseen, sillä kuljetamme verkkokauppatilaukset niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa Euroopasta aina Venäjälle ja Aasiaan asti.

  • Kuljetukset Euroopasta aina Kauko-itään asti

  • Kasvua verkkokaupallesi uusilta markkinoilta

Kasvua verkkokauppaan läheltä ja kaukaa

Hae kasvua verkkokaupallesi uusilta markkinoilta. Palvelumme tekevät ulkomaan pakettiliikenteestä helppoa ja nopea, kuten kotimaassakin. Lue alta lisää Euroopan ja Aasian verkkokaupasta.

Verkkokauppatoimitukset Eurooppaan kulkevat parhaiten kansainväliseen verkkokauppaan suunnitellulla Parcel Connect -pakettituotteella, joka mahdollistaa suomalaisen verkkokaupan kansainvälistymisen. Parcel Connect -tuote tuotetaan yhteistyössä DHL:n ja Bring kanssa. Posti on kumppaniyritysten kanssa luonut yli 47 500 palvelupistettä kattavan verkoston ympäri Eurooppaa.

Palveluun kuuluvat palautukset, sekä perillesaamattoman lähetyksen palautus että asiakaspalautus. Asiakaspalautuskortin voi tulostaa Posti SmartShip -järjestelmästä ja laittaa jo asiakkaalle menevän lähetyksen mukaan. Vastaanottaja voi palauttaa lähetyksen palvelupisteeseen.

Tuttu ja läheinen naapurimaamme Ruotsi on iso markkina – liki 10 miljoonaa asukasta. Ruotsissa on merkittävä ostopotentiaali, jonka saavutat helpoiten verkkokaupalla. Tutkimusten mukaan ruotsalaiset kuluttajat ostivat lähes 6,8 miljardilla eurolla ulkomaisista verkkokaupoista vuonna 2017. Kasvua edellisvuoteen oli noin 16 prosenttia.

Suosituimpia tuoteryhmiä olivat vaatteet ja kengät, mediatuotteet kuten kirjat, CD:t ja elokuvat sekä kauneus ja terveystuotteet. Myös viihde-elektroniikka, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, lastentarvikkeet ja lelut sekä auto-, vene- ja moottoripyörätarvikkeet olivat suosittuja. Kuitenkin vain noin 2 prosenttia ruotsalaisten ulkomaisista verkkokaupoista tekemistä ostoksista on tehty suomalaisista verkkokaupoista.

Postilta saat luotettavat ja nopeat verkkokaupan kuljetukset Ruotsiin. Myydessäsi Ruotsiin käyt sisämarkkinakauppaa, eikä tullausta tarvita. Voit keskittyä verkkokaupan rakentamiseen ja liiketoiminnan pyörittämiseen, kun Posti hoitaa verkkokauppasi logistiikan.

Kun teet verkkokauppaa Baltiassa, sinulla on yli neljä miljoonaa työikäistä potentiaalista verkko-ostajaa tavoitettavissasi Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Vuoden 2017 aikana verkkokauppa kasvoi voimakkaasti Baltiassa, noin 22,5 prosenttia. Virossa verkkokauppa kasvoi eniten, 36,9 prosenttia. Latviassa verkkokaupan ennustetaan kasvavan 418 miljoonaan 2021 mennessä. Baltiassa verkkokaupoista ostetaan eniten mm. lippuja, kodinkoneita, vaatteita sekä viihde-elektroniikkaa.

Tarjoamme verkkokaupoille sujuvat ja nopeat toimitukset Baltian maihin koko alueen kattavan verkostomme ansiosta. Tilaus saapuu asiakkaallesi jopa päivässä! Baltiassa on laaja noutopisteverkosto, jonka kautta myös asiakaspalautukset hoituvat kaikista maista sujuvasti. Noutopisteiden hyvät sijainnit ja pitkät aukioloajat palvelevat asiakastasi. Sekä vastaanottaja että lähettäjä voivat seurata lähetystä lähetystenseurannassa.

Tutustu tavaraverkkokaupan tilaan ja kasvunäkymiin Baltiassa – lataa tutkimus

Venäjän markkina ja sen merkittävä ostopotentiaali ovat helpommin saavutettavissa verkkokaupan avulla. Saat meiltä luotettavat ja nopeat kuljetukset kaikkialle Venäjälle. Lataa tietopaketti Venäjälle lähettämiseen liittyvistä asioista.

Venäjän verkkokauppaan liittyy monia ominaispiirteitä, jotka on hyvä huomioida kansainvälistyessäsi. Venäjällä on esimerkiksi toistaiseksi voimassa olevia tulli- ja verohelpotuksia, kun kuluttaja ostaa ulkomaisista verkkokaupoista. Miksi et hyödyntäisi tätä tilannetta nyt! Saat teettämästämme tutkimuksesta myös muita hyviä vinkkejä.

Voit tarjota venäläisille asiakkaille myös mahdollisuuden noutaa ostokset Suomen puolelta. Taxfree-ostokset voidaan lähettää etu- ja sukunimellä mihin tahansa Postin palvelupisteeseen ℅ POSTI -osoitteella, mutta erityisesti Lappeenrannan, Ivalon sekä Tohmajärven palvelupisteissä on venäjänkielistä henkilökuntaa.

Etunimi SukunimiEtunimi SukunimiEtunimi Sukunimi
c/o POSTIc/o POSTIc/o POSTI
Harapaisentie 57Petsamontie 2Hainarintie 1
53500 Lappeenranta99800 Ivalo82600 Tohmajärvi

Tilauksen yhteydessä tulee käyttää omaa etu- ja sukunimeä. Toisen henkilön nimen käyttäminen ilman lupaa on laitonta. Pakettia noudettaessa tulee varautua esittämään puhelimeen lähetetty saapumisilmoitus sekä passi henkilöllisyyden toteamista varten.

Lataa ohjeet verkkokauppasi asiakkaille pdf-muodossa suomeksi, venäjäksi tai englanniksi.

Kiinan markkina ja sen valtava ostopotentiaali ovat verkkokauppiaan unelma. Kiinassa on yli 300 miljoonaa laadukkaista eurooppalaisista tuotteista kiinnostunutta verkko-ostajaa. Saat meiltä luotettavat ja nopeat kuljetukset Kiinaan. Lue Kiinaan lähettämiseen liittyvät tärkeät asiat tiiviistä tietopaketista.

Suomella ja suomalaisilla tuotteilla on arvostettu maine Japanissa. Japani on maailman neljänneksi suurin markkina jossa odottaa yli 87 miljoonaa potentiaalista ostajaa suomalaisiakin tuotteita. Japanin verkkokaupan arvo oli jopa 96 miljardia euroa vuonna 2017 ja sen ennustetaan kasvavan 130 miljardiin euroon vuoteen 2022 mennessä. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää! Kokosimme Japaniin lähettämiseen liittyvät tärkeät asiat avuksesi tiiviiksi tietopaketiksi.

Japaniin lähettäminen on helppoa. Saat tulostettua Posti SmartShipistä kaikki tarvittavat lähetysasiakirjat sekä osoitekortit. Keskimääräinen toimitusaika Suomesta Japaniin on 2–4 työpäivää. EMS-lähetykset toimitetaan kotiovelle seitsemänä päivänä viikossa. Toimimme yhteistyössä Japanin Postin kanssa, jolla on noin 24 000 postitoimistoa.

Pääset nopeasti ja vaivattomasti Japanin kuluttajamarkkinoille myös Postin ja Flying Lynxin avulla. Flying Lynx on perustanut helpon kanavan tuotteiden tarjoamiseksi Japanin markkinoille. Rakuten Finland Marketin avulla myyt tuotteitasi suoraan japanilaisille kuluttajille Japanin suurimmassa myyntikanavassa Rakutenissa. Yritykselläsi on oma itsenäinen brändisivu ja tuotekortit Rakutenin verkkokaupassa. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle luotettavalla Postin EMS-toimituksella. Japanin ei vaadita tuontilisenssiä silloin, kun tuotteet myydään Suomesta suoraan japanilaisille kuluttajille.