Skip to main content

Paketit ulkomaille nopeasti ja edullisesti

Kansainvälisten pakettipalveluidemme avulla tavoitat kaikki ulkomailla asuvat kuluttajat yhtä helposti kuin kotimaassa.

Kenelle palvelu sopii?

Postin kansainväliset pakettipalvelut ovat sopimusasiakkaillemme, jotka tarvitsevat kuljetuspalveluja verkkokaupan tarpeisiin tai jotka toimittavat säännöllisesti paketteja yrityksille tai kuluttajille Suomen rajojen ulkopuolella. Vaikka yritykselläsi ei olisi sopimusta Postin kanssa, voit silti lähettää kertaluontoisesti ja nopeasti paketteja ulkomaille lähettämisen verkkopalvelussa.

Hyödyt

Kuljetamme lähetyksesi asiakkaallesi nopeasti ja edullisesti myös ulkomaille. Tekemällä kansainvälisen palautussopimuksen voit tarjota myös ulkomailla asuville verkkokauppa-asiakkaillesi mahdollisuuden tehdä maksuttomia palautuksia.

Pakettien lähettäminen ja palauttaminen ulkomailla on entistä helpompaa, nopeampaa ja edullisempaa kansainvälisten pakettipalvelujemme avulla. Kuljetamme yrityksesi paketit myös ulkomaille varmasti ja aikataulutetusti. Jos verkkokauppasi tavoittelee kansainvälistymistä, on Posti oiva kumppani, joka kuljettaa lähetyksesi niin kotimaassa kuin maailmalla. Palvelumme sopivat hyvin ulkomaille tähtäävän verkkokauppiaan tarpeisiin sekä säännöllisiin yritys- tai kuluttajatoimituksiin.

  • Laajenna verkkokauppasi markkinat Suomesta ulkomaille

  • Helppoa, nopeaa ja edullista lähettämistä ja palauttamista

Sopimusasiakkaana voit käyttää SmartShip-palvelua pakettien lähettämiseen myös ulkomaille. Palvelun avulla teet vaivattomasti pakettien kuljetustilaukset ja tulostat lähetyksesi pakettikortit ja tarvittavat lähetysdokumentit, kuten tulliasiakirjat, yhdellä kertaa. Dashboard-palvelun avulla helpotat asiakaspalvelusi työtä ja toimitusten seurantaa.

Posti SmartShipin kautta voit lähettää paketteja ulkomaille EMS-pikapalvelulla, Priority-postipaketteina sekä Parcel Connect- ja Express Business Day -kuljetuksina.

EMS-pikapalvelulla (Express Mail Service) kuljetat paketteja ja asiakirjoja kustannustehokkaasti ja aikataulutetusti kaikkiin osoitteisiin yli 190 maassa. Lähetykset ovat aina seurannassa ja ne kuljetetaan ulkomaille erillään muusta postista nopeimpia mahdollisia kuljetuksia käyttäen. Palveluun sisältyy lisäksi korvauskatto katoamisen tai vahingoittumisen varalta.

SopimuksellaEMS-paketti

Tilaa nouto tai vie postiin. Toimitus vastaanottajan ovelle, EU-alueelle 1–3 työpäivää ja muualle maailmaan 2–8 työpäivää.

Priority-postipaketti kulkee minne tahansa maailmassa ja tavoittaa kenet tahansa. Valtaosassa maita voit seurata lähetyksen kulkua kansainvälisessä postiverkostossa tunnisteen avulla. Asiakkaasi saa paketin kätevästi itseään lähinnä olevaan palvelupisteeseen. Monissa maissa paketti kuljetetaan perille vastaanottajan osoitteeseen.

SopimuksellaPriority-paketti

Tilaa nouto tai vie postiin. Toimitus palvelupisteeseen tai vastaanottajan ovelle kaikkialle maailmassa, Esim. Pohjoismaat 3–5 työpäivää.

Parcel Connect on kansainväliseen verkkokauppaan suunniteltu pakettituote, joka mahdollistaa suomalaisen verkkokaupan kansainvälistymisen. Parcel Connect tuotetaan yhteistyössä DHL:n ja Bringin kanssa. Posti on luonut kumppaniyritysten kanssa yli 47 500 palvelupistettä kattavan verkoston ympäri Eurooppaa. Posti tuottaa Parcel Connect -jakelut neljään maahan: Suomen lisäksi Posti on rakentanut Itella Parcel Shop -noutopisteverkoston Liettuaan, Latviaan ja Viroon. Palvelu sisältää asiakaspalautukset sekä perillesaamattomien lähetysten palautuksen lähettäjälle.

SopimuksellaParcel Connect -paketti

Tilaa nouto tai vie postiin. Toimitus vastaanottajan ovelle tai noutopisteeseen 24 Euroopan maassa, 1–8 työpäivää maasta riippuen.

Express Business Day Parcel ja Express Business Day Pallet ovat Suomen rajat ylittäviä, kaikille yrityksille sopivia aikataulutettuja kuljetuksia. Saat ne kaikkialta Suomesta ja kaikkialle Suomeen. Lähetyksen kulkua voit seurata ovelta ovelle. Express Business Day Parcel on pakettikuljetus, joka kattaa koko Euroopan. Express Business Day Pallet taas on lavakuljetus Pohjoismaihin ja Baltiaan.

SopimuksellaEMS-paketti

Tilaa nouto tai vie postiin. Toimitus vastaanottajan ovelle, EU-alueelle 1–3 työpäivää ja muualle maailmaan 2–8 työpäivää.

SopimuksellaPriority-paketti

Tilaa nouto tai vie postiin. Toimitus palvelupisteeseen tai vastaanottajan ovelle kaikkialle maailmassa, Esim. Pohjoismaat 3–5 työpäivää.

SopimuksellaParcel Connect -paketti

Tilaa nouto tai vie postiin. Toimitus vastaanottajan ovelle tai noutopisteeseen 24 Euroopan maassa, 1–8 työpäivää maasta riippuen.

SopimuksellaExpress Business Day (Parcel & Pallet)

Express Business Day (Parcel & Pallet)

ERS-palvelu on nyt saatavilla 24 maasta

Kun teet kansainvälisen palautussopimuksen, voit palvella myös verkkokauppasi ulkomaalaisia asiakkaita ensiluokkaisesti tarjoamalla maksuttoman palautuspalvelun ulkomailta Suomeen. Asiakas voi jättää palautuksen omaan lähipostiinsa ulkomailla veloituksetta. Palautuksen postimaksu laskutetaan suomalaiselta verkkokaupalta. Kansainvälinen palautus tehdään ERS-osoitekortilla, joka on suomalaisen verkkokauppiaan tilattavissa Postin asiointikanavasta.

Kansainvälinen palautus, ERS on nyt saatavana seuraavista maista: Belgia, Saksa, Ranska, Iso-Britannia, Alankomaat, Itävalta, Espanja, Italia, Tšekki, Irlanti, Slovenia, Slovakia, Luxemburg, Viro, Puola, Liettua, Portugali, Kreikka, Romania, Unkari, Kroatia, Malta, Latvia, Bulgaria.