Siirry sisältöön

Ladataan.

Paketit ulkomaille nopeasti ja edullisesti

Kansainvälisten pakettipalveluidemme avulla tavoitat kaikki ulkomailla asuvat kuluttajat yhtä helposti kuin kotimaassa.

Kenelle palvelu sopii?

Postin kansainväliset pakettipalvelut ovat sopimusasiakkaillemme, jotka tarvitsevat kuljetuspalveluja verkkokaupan tarpeisiin tai jotka toimittavat säännöllisesti paketteja yrityksille tai kuluttajille Suomen rajojen ulkopuolella. Vaikka yritykselläsi ei olisi sopimusta Postin kanssa, voit silti lähettää kertaluontoisesti ja nopeasti paketteja ulkomaille lähettämisen verkkopalvelussa.

Hyödyt

Kuljetamme lähetyksesi asiakkaallesi nopeasti ja edullisesti myös ulkomaille. Tekemällä kansainvälisen palautussopimuksen voit tarjota myös ulkomailla asuville verkkokauppa-asiakkaillesi mahdollisuuden tehdä maksuttomia palautuksia.

Pakettien lähettäminen ja palauttaminen ulkomailla on entistä helpompaa, nopeampaa ja edullisempaa kansainvälisten pakettipalvelujemme avulla. Kuljetamme yrityksesi paketit myös ulkomaille varmasti ja aikataulutetusti. Jos verkkokauppasi tavoittelee kansainvälistymistä, on Posti oiva kumppani, joka kuljettaa lähetyksesi niin kotimaassa kuin maailmalla. Palvelumme sopivat hyvin ulkomaille tähtäävän verkkokauppiaan tarpeisiin sekä säännöllisiin yritys- tai kuluttajatoimituksiin.

  • Laajenna verkkokauppasi markkinat Suomesta ulkomaille

  • Helppoa, nopeaa ja edullista lähettämistä ja palauttamista


Kansainvälinen ERS-palvelu on nyt saatavilla 24 maasta

Kun teet kansainvälisen palautussopimuksen, voit palvella myös verkkokauppasi ulkomaalaisia asiakkaita ensiluokkaisesti tarjoamalla maksuttoman palautuspalvelun ulkomailta Suomeen. Asiakas voi jättää palautuksen postin palvelupisteeseen ulkomailla veloituksetta. Palautuksen postimaksu laskutetaan suomalaiselta verkkokaupalta. Kansainvälinen palautus tehdään ERS-osoitekortilla, joka on suomalaisen verkkokauppiaan tilattavissa Postin asiointikanavasta.

Kansainvälinen palautus, ERS on nyt saatavana seuraavista maista: Belgia, Saksa, Ranska, Iso-Britannia, Alankomaat, Itävalta, Espanja, Italia, Tšekki, Irlanti, Slovenia, Slovakia, Luxemburg, Viro, Puola, Liettua, Portugali, Kreikka, Romania, Unkari, Kroatia, Malta, Latvia, Bulgaria.

Näin saat Postin pakettipalvelut käyttöösi