Skip to main content

Postikuori

Postikuori on heti valmis käyttöön. Sen postimaksu on valmiiksi maksettu ja saat siihen yritysilmeesi mukaiset painatukset ja logon.

Kenelle palvelu sopii?

Postikuori on hyvä valinta, jos haluat helpon päivittäispostitustavan. Se sopii yrityksille, joiden viikoittainen kirjepostin määrä on yli 10 kirjettä tai jos yritykselläsi on useita toimipisteitä.

Hyödyt

Postikuorella lisäät kirjeesi huomioarvoa, sillä saat siihen yritysilmeesi mukaiset painatukset. Sen hinta sisältää kaiken: postimaksun, painatukset, kuoren sekä toimituksen tilausosoitteeseen. Tilauksen teet kätevästi verkossa, Postikuorikaupassa. Sieltä löydät laaja kuori- ja pakkausvalikoiman kotimaan ja ulkomaan kirjeille.

Hinta

Esimerkiksi 100 kappaleen erä Economy-kirjeen C5-kokoisia kuoria maksaa 1,87 €/kpl +alv. Tilausmäärän ollessa 2000 kpl, kappalehinta on vain 0,98€/kpl +alv.

Postikuori on mainio valinta, jos postitusmääräsi vaihtelee tai yritykselläsi on useita toimipisteitä. Postikuorikaupasta löydät varmasti yrityksellesi sopivat kirjekuoret, pussit ja laatikot kotimaan ja ulkomaan postituksiin.

Tutustu kirjekuori- ja pakkausvalikoimaan

  • Postikuoren hinta sisältää kaiken: postimaksun, yritysilmeesi mukaiset painatukset, kuoren ja toimituksen tilausosoitteeseen

  • Laaja valikoima erilaisia kuori- ja pakkausvaihtoehtoja, myös sivulevike-, aalto/kupla- ja kartonkipusseja. Myös Pikakirjeille omat kuoret.

  • Economy- ja Priority-kirjeet voi jättää kirjelaatikkoon

Tutustu Postikuorikauppaan opasvideoiden avulla

Esittelemme sinulle kaupan toiminnallisuudet, saat ohjeet Postikuorien tilaamiseen vaihe vaiheelta ja näytämme, kuinka kätevästi teet Postikuorien uusintatilauksen aiemman tilauksen pohjalta. Videot on tekstitetty suomeksi ja englanniksi, valitse haluamasi kieli asetukset-rattaasta.

  • Toiminnallisuudet, perustilaus ja uusintatilaus: Katso video Sisältö - 00:16 Mikä on Postikuori - 01:05 Kirjautuminen palveluun - 01:52 Postikuorien tilaaminen: mm. kulkunopeus, kuoren koko, painatustiedot, laskutus- ja toimitusosoitteet - 08:50 Uusintatilauksen tekeminen