Siirry sisältöön

Ladataan.

Postikuori

Postikuori on heti valmis käyttöön. Sen postimaksu on valmiiksi maksettu ja saat siihen yritysilmeesi mukaiset painatukset ja logon.

Kenelle palvelu sopii?

Jos haluat helpon päivittäispostitustavan, valitse Postikuori. Se sopii yrityksille, joiden viikoittainen kirjepostin määrä on yli 10 kirjettä tai jos yritykselläsi on useita toimipisteitä.

Hyödyt

Postikuorella lisäät kirjeesi huomioarvoa, sillä saat siihen yritysilmeesi mukaiset painatukset. Tilauksen teet kätevästi verkossa, Postikuorikaupassa. Sieltä löydät laaja kuori- ja pakkausvalikoiman kotimaan ja ulkomaan kirjeille.

Hinta

Hinta sisältää kaiken: postimaksun, painatukset, kuoren sekä toimituksen tilausosoitteeseen. Hintaesimerkki: 100 kappaleen erä Economy-kirjeen C5-kokoisia kuoria maksaa 1,93 €/kpl+alv. Tilausmäärän ollessa 2000 kpl, kappalehinta on vain 1,01 €/kpl+alv.

Postikuorikaupasta löydät varmasti yrityksellesi sopivat kirjekuoret, pussit ja laatikot kotimaan ja ulkomaan postituksiin: Tutustu kirjekuori- ja pakkausvalikoimaan!

  • Postikuoren hinta sisältää kaiken: postimaksun, yritysilmeesi mukaiset painatukset, kuoren ja toimituksen tilausosoitteeseen

  • Laaja valikoima erilaisia kuori- ja pakkausvaihtoehtoja, myös sivulevike-, aalto/kupla- ja kartonkipusseja. Myös Pikakirjeille omat kuoret.

  • Economy- ja Priority-kirjeet voi jättää kirjelaatikkoon

Tutustu Postikuorikauppaan opasvideoiden avulla

Esittelemme sinulle kaupan toiminnallisuudet ja saat ohjeet Postikuorien tilaamiseen vaihe vaiheelta sekä näytämme kuinka kätevästi teet uusintatilauksen aiemman tilauksen pohjalta. Videot on tekstitetty suomeksi ja englanniksi, valitse haluamasi kieli Asetukset-rattaasta.

  • Laaja video - Toiminnallisuudet, perustilaus ja uusintatilaus: Katso video Sisältö - 00:16 Mikä on Postikuori - 01:05 Kirjautuminen palveluun - 01:52 Postikuorien tilaaminen: mm. kulkunopeus, kuoren koko, painatustiedot, laskutus- ja toimitusosoitteet - 08:50 Uusintatilauksen tekeminen
Näin käytät Postikuoria

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?