Postitus- ja maksutavat kirjeille

Haluatko lähetyksesi mahdollisimman nopeasti vai mahdollisimman edullisesti perille? Haluatko lähettää itse vai palveluna? Lähetätkö pieniä vai isoja määriä? Kirjeiden lähettämiseen ja maksamiseen on monia vaihtoehtoja. Halusitpa tehdä kaiken itse ja säästää kuluissa tai saada valmiin ja nopean ratkaisun, löydät sopivan vaihtoehdon tarjonnastamme.

  • Tee itse tai saa kaikki valmiina – hinnoittelu palvelutason mukaan

  • Ratkaisut koti- ja ulkomaan lähetyksiin

Postikuori

Postikuori on heti valmis käyttöön: postimaksu on valmiiksi maksettu, ja kuoriin painetaan yrityksesi tiedot. Postikuori on hyvä valinta, jos postitusmääräsi vaihtelee tai yritykselläsi on useita toimipisteitä.

Lähetyslista

Laskutus lähetyslistan mukaan sopii yli sadan kirjeen päivittäispostituksiin tai suuriin kertaeriin. Helpoiten teet sen asiointikanavassa sähköisellä lähetyslistalla. Lähetyslistalla keräämme tiedot laskutusta varten eli asiakasnumeron, maksajatiedot, lähetysten määrän ja palvelutason.

Hinnoittelupalvelu

Jos aikasi ei riitä kirjeiden postittamiseen, valitse Hinnoittelupalvelu. Hoidamme kirjepostisi hinnoittelun ja maksumerkinnät puolestasi. Sinä ainoastaan tuot lähetyksesi meille postiin tai sovit Nouto- ja jakelupalvelun käytöstä.

Postimaksukone

Postimaksukone sopii yrityksellesi, jos postitat itse kirjeitä kotimaahan ja ulkomaille. Kone tuottaa maksumerkinnät suoraan lähetykseen tai tarralle. Saat postimaksuista tarkan erittelyn kuukausittain.

Lähetä viestit helposti netistä

Luo ja lähetä yksittäiset viestit tai pienet erät helposti Posti Kontaktista. Palvelu sisältää kirjeiden ja korttien materiaalit, tulostuksen, postituksen ja jakelun. Palvelu on helppo käyttää ja ohjaa käyttäjää matkan varrella. Voit ladata valmiin pdf-tiedoston tai lisää haluamasi teksti sekä kuvia valmiille sivupohjille.

Verkosto

Verkoston kautta lähetät kirjeet, laskut ja verkkolaskut. Siirrä rahaa asiointitilille verkkomaksuna tai kortilla. Tililtä on helppo maksaa yksittäiset pienet ostokset.